AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Maji Marinković.

Zašto si rekla za Dalilu da je nedoj*bana debela krmača?

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega, imaš li problem sa mnom? - pitala je Dalila.
Kad si trezna i kad nisi u pijanom stanju kao sinoć nemam problem da ti kažem ćao. Sinoć si pravila provokacije. Iznela sam svoje mišljenje o tebi. Ne volim kvarne stvari - uzvratila je Maja.
Ti imaš najveći problem sa svojim sadašnjim dečkom, te epitete koje mi lepiš... Ja ne znam da li je neko čuo da sam ja rekla nešto ružno za tebe, onog trenutka kad sam pričala o tebi bile su moje rasprave sa Filipom. Tada sam ti se izvinila i od tad nisam rekla ništa ružno. Očigledno imaš problem sa mnom, ja sam ti trn u oku koji ne možeš da prebrodiš. Da misliš da sam debela krmača, ne bih ti bila problem. Da sam nula od čoveka, ne bih ti bila trn u oku. Zašto ne svariš u svojoj glavi da se on neće pomiriti sa mnom? Zašto nemaš poverenja u njega? Pratiš ga, ima labilan karakter - govorila je Dragojevićka.
Samo treba da vidiš realnu sliku. Naravno, nemam poverenja, ja se ne foliram - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti živiš u strahu, strah je mnogo veća emocija od ljubavi. Ako već pričate da se volite, da ne postoji granice, treba da imaš poverenje u svog dečka - odgovorila je Dalila.
Ti da znaš kako da funkcionišeš sa njim, ti bi ga sačuvala - uzvratila je Maja.
Ti se meni prikazuješ, izađeš tu kad on krene, ja se uplašim. Onda lomljenje stolova, ja ne znam šta je to - dodala je Dragojevićka.
Mogu da se popnem na luster ako hoću. Ti sad spinuješ priču. Pevala si pesme, indirektno me podbadaš. Ja nemam problem da kažem šta mislim. Žao mi je, ja tako mislim (da je Dalila krmača) - istakla je Marinkovićeva.
Onda treba da kažeš da sam ti problem u vezi. Da izgledam loše, što bih bila problem? Nema potrebe da me vređaš - pitala je Dalila.
Ja tebe u lice, ti mene iza leđa. Videla sam sinoć da si pijana i razvaljena, kad si trezna, nemaš hrabrosti da radiš takve stvari. Kad sam došla, ženski mangupi su se utišali: Ti se mene plašiš na svaki način - odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta, da ćeš da mi baciš stvari, da se biješ sa mnom, šlag u facu? - pitala je Dalila.
Ti si sama sebi šlag u facu. Ti se mene plašiš, jer nisi u situaciji i nemoćna si da se odbraniš u pojedinim verbalnim okršajima - rekla je Maja.
Ja nemam problem sa tobom, jer između vas nema ljubavi, ti voliš drugog čoveka, radiš ovo iz inata, ja sam ti meta - istakla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod mene mafijanje u prazno ne prolazi. Bilo ko u ovoj kući, dok me ne dira, ja ne diram prvi. Ne volim to i neću dozvoliti to da Maja radi. Dalila je bila moj odabir, ja sam se lepo osećao u tom trenutku. Rekao sam da od svih veza mojih započetih unutar Zadruge, da je sa Dalilom bila najozbiljnija emocija, sa Majom sam krenuo van. Kad se setim nekih veza za deset godina iz Zadruge, jedino ću da se vratim na taj odnos. Ja sam mogao da kažem svašta ženama, ali mi je neprijatno kad im neko izgovara to. Dalila i Maja su u sličnoj situaciji sada. Vređaju mene kada vređaju tog nekog koga sam voleo. Ali nema veze, Maja treba da izmeni neke stvari kod sebe. Njih dve sada zameraju iste stvari. Kad Maja nije bila tu, Dalila je govorila kakva je Maja devojka i to. Dalila zna sama šta je govorila. Maja je sada nastavila, a to je bespotrebno. Maja misli da ja i dalje gajim emocije prema Dalili, pa u tim ljubomornim scenama... I ja sam jako ljubomoran. Nekako napolju nisam, ovde da. Jer smo svi ispovezivani, niko nije čist. Dalila mora da zna, da je Maja bila na Dalilinom mestu, bila bi situacija drugačija. Sad, da li je Dalili išlo u korist to što se desilo između nas... Oberučke je prihvatila tu situaciju, ali ne radi u prevelikoj meri neke stvari. Stvarno nam se ne meša u odnos, čak ne primećujem da Maji nešto radi. Maja svojim glupostima doprinosi da se ja sad crvenim - ustao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.