AKTUELNO

Razradila biznis!

Folker Darko Lazić priznao je da bivšoj verenici Marini Gagić za sinovljevu alimentaciju daje 25.000 dinara - duplo manje nego što plaća Ani Sević na ime alimentacije za ćerku Lorenu. Kako kaže, Marini je manje potrebno jer živi na selu... A sada je poznato čime se, ustvari, Marina bavi i koliko zarađuje.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Naime, ona je još dok je bila u ljubavi sa Darkom počela da reklamira određene proizvode i brendove na društvenim mrežama, a kada je raskinula s njim to joj je postao glavni izvor prihoda. Otkako nije sa Lazićem, njoj je broj pratilaca na društvenoj mreži porastao, pojavljuje se u medijima, pa je to postalo zanimljivo mnogima koji su joj ponudili saradnju.

Marina, koja sada živi u naselju Pećinci, reklamira kako garderobu, tako i proizvode za negu i lepotu, ali i restorane i smeštajne kapacitete van Beograda, a nedavno se u medijima šuškalo da cifra koju mesečno zarađuje iznosi oko 3.000 evra. Kako se pisalo, Marina neke objave deli na Instagram storiju i to naplaćuje oko 500 evra, dok su objave na zidu profila, koje trajno ostaju, i do 1.000 evra.

Foto: Instagram Printscreen

Autor: D.T.

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Marina Gagić