AKTUELNO

Haos!

U toku je Porodični sastanak u Beloj kući. Ovonedeljni vođa Anđela Đuričić dala je reč Banetu Đokiću kako bi on rekao šta ga muči:

Rečeno je da se ja družim sa Dalilom zbog kadra - rekao je Đokić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da kažem da sam sa Luksom komentarisala i rekla Dalili... Ja znam tvoje mišljenje i kad uđem ponekad u pušionicu, ne mislim da traži kadar, nego da joj nije prišao od srca. Svako ima empatiju, svi smo takvi, kad vidiš da neko plače. Ja sam rekla da ona bije svoje bitke, pa neki ljudi leče svoje frustracije na Dejana
Ti si ljubomorna, a ja sam predirektna... Za razliku od tebe, ja se stvarno družim ovde sa Dalilom, ti joj puniš glavu sa svojim teorijama zavere - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada u životu nisam rekao lošu reč za Dalilu - rekao je Đokić.
Rekao si: ''Šta ova bednica izvodi?'', pa se posle pustio taj klip iz pušionice. Kunem ti se bio si, non stop - rekla je Matora.
Jeste, ja sedim pored njega i čula sam da je to par puta rekao kada je Dalila pričala - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Irma nisi pružila ruku Dalili, kada je ona tebi pružila - rekla je Matora.
Kometarisao si lično meni... U situaciji kad se Dalila izvinjavala Dejanu na radiju, rekao si da je folirant, lažov i smejao se - ubacila se Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

To je mišljenje, to je mišljenje svih - rekao je Bane.
Nas pet je plakalo od smeha tog dana na tvoju izjavu. Sedeo si u krevetu pored mene - dodala je Tara.
Komentarisali smo odnos nje i Dejana, rekao si da je klasični folirant. Zatičem te kad cele večeri provodiš sa njom. Meni je žao kad bilo ko plače, ali neka je teše njeni prijatelji. Dvoličan si i folirant, ne mogu da verujem u ono što vidim. Kose ti se reči i dela, prema Dalili - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je pričala dno dna stvari o njoj, pa ne mogu da shvatim kako su one sada najbolje drugarice i ima lepo mišljenje o njoj - rekao je Đokić.
Ja da ustanem i da posle 15 godina prijateljstva i kad bi mu za majku rekla nešto, pa mu pružim ruku, a to ne mislim, onda se nećemo družiti - rekla je Matora.
Ti si stala na Peletovu stranu od početka, a tvrdiš da si joj drugarica - ubacio se Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekla da je Dalila zlo koje nikada videli nismo. Prava istina je da si ti njen fan, fanatik - ubacio se i Janjuš.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga