AKTUELNO

Nije mogla više da mu ćuti!

U toku je emisija '' Pretres nedelje'' a voditelj Milan Milošević podigao je Miljanu Kulić kako bi prokomentarisala prekid prijateljstva između Dejana Dragojevića i Marka Đedovića:

Ja smatram da je Marko prenaglio iz razloga što se osetio povređenim, pa nož direktno u leđa. Što se tiče Dejana, ne sporim. Ceo dan je danas u crnini, kapuljača i tako dalje, kao da je neko umor. Meni nije jasna njegova reakcija, povredila ga je, imala se*s na njegove oči i ostalo, sve ono što je gledao, ali ako želiš da je zaštitiš to ne ide tako. Da Dalila padne ovde, on treba da je preskoči i nastavi dalje, međutim ti i dalje imaš emocije prema njoj. Dejane, s obzirom da ti nju i dalje voliš i da tebi srce i dalje govori da joj priđeš, a sada se plašiš gubitka - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde osuđen na nju ovde 24 sata. Ja nemam potrebu da je odbranim, ali tražim od njega da bude uz nju kada padne psihički - rekao je Dejan.
Tri dana, četiri pklače raspada se...Smatram da on prekriva pričajući o porodici, da plače zbog Dalile i celokupne situacije. On treba da bude najsrećnijii čovek na svetu jer je video sa kim je bio pet godina. Neobjašnjivo mi je da on tuguje što se Dalila rastala sa Carem, umesto da uživa što joj se vratilo. Ja bih, na primer, slavila kada bi meni neko nešto uradio, a njemu se vratilo...A ko si ti - pitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ali nisam ti i nemam tvoj mozak - rekao je Dejan.
Ustani i priznaj, volim je i dalje, nisam ravnodušan prema njoj, trudiću se da je prebolim, neću je braniti da me narod ne bi popi**o...Znaš kako te zovu, Đedović nož u leđa - rekla je Miljana.
Da li si čula šta je on zaključio, da ona ovo sve radi u inat zbog raskida sa Carem - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da gleda u Cara, a ovo što kaže da radi u inat njemu, on se samo teši. Da li je u inat tebi imala se*s sa Carem i pravila bebu - pitala je Miljana.
Pa to su stvari preko kojih neću preći, ali mi se emocije ne gase tek tako, je**m mu mamu - prodrao se Dejan.
Da si bi oiskren od početka, možda bi ti i poverovali, ali te zato srce je*e - rekao je Đedović.
To sa porodicom...Pre rijaltiija sam hteo da odem da rešim to, ali je David to rešio trenutno, a ja sam rekao da ću otići nešto da rešim ako ostane nepromenjeno - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša psihologija je da samo mrtve i nesrećne volimo...A ti si ili prolupao ili si kvaran, trećeg nema - drao se Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga