AKTUELNO

Evo gde sada živi!

U novom izdanju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal", pevačica Katarina Ostojić Kaja uključila se iz Francuske i sa gledocima televizije Pink podelila utiske preseljenja u novu državu zbog partnera, fudbalera Matea Pavlovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, kako se o njenoj promeni adrese dosta pisalo u medijima, Kaja je odlučila da po prvi put progovori o svom životu u Francuskoj, pa tom prilikom otkrila nove detalje iz privatnog života.

Veliki pozdrav iz Francuskse, iz jednog malog grada nadomak Pariza, koji se zove Amjen. Šta da vam kažem, ja sam krenula u prodavnicu da pokupujem neke namernice koje su mu potrebne pre nego što se sve zatvori, jer ovde nedeljom ništa ne radi. Puno se pričalo o tome gde ja živim trenutno, pa evo da vam pokažem tu čuvenu zgradu - rekla je Ostojićeva, pa pokazala zgradu o kojoj se mnogo pisalo.

Foto: TV Pink Printscreen

To je stambena zgrada koja je nekada bila zgrada vojske, i ovo je zaista jedno lepo naselje. Ljudi su dosta izmaštali, pogotovu mediji su to dosta nakitili... To nije nikakav neki preterani luksuz, niti sam se ja ikada hvalila tim ciframa i načinom života kojim živim. Živim sasvim normalan život, živimo u iznajmljenom stanu koji smo iznajmili u ovoj zgradi, hvala Bogu, pa možemo da priuštimo, ali to nije nešto preskupo. Neku priče su se pričale da smo uložili 100.000 evra, to je čista glupost. Jesmo kupili nameštaj, ali ovde u Francuskoj imate veliki izbor pristojnih cena nameštaja koji izgleda kao milion dolara. Lepo smo skockali i sredili stan, ja sam sa zadovljstvom sve to radila, Mateo mi je, naravno, asistirao. Ovde je dosta hladno, ne izlazim puno iz kuće, ali volim da prošetam. Ljubim vas puno, čuvajte se i vakcinišite se - zaključuje Kaja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Katarina Kaja Ostojić