AKTUELNO

Otvorili dušu!

Milica Veselinović bila je naredna takmičarka koja je odgovarala na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara".

Danima unazad kljucaš Mensura zbog Mine. Kao da se plašiš njenog ulaska, zašto imaš tu potrebu da vezu vraćaš unazad? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kad se nasmejao krenula su prebacivanja. Gledam sve i svašta u kući, ne možete da ne posumnjate u nešto. Meni je jasno da nema emocija prema Mini, to mi je na neki način dokazao. Ne plašim se njenog ulaska, dobrodošla je, ja njemu verujem i verovaću mu. Ja ne smatram da je on kao drugi muškarci, da ne bi bio u odnosu sa devojkom ako nije nešto pre toga raščistio. A to kako će ona da se ponaša, to je na njoj - istakla je Milica.
Šta te je najviše povredilo? - pitala je novinarka.
Kad je rekao da sam bezobrazna kao ona. Meni bi smetalo da imaju komunikaciju, poglede i slično. To sa njegove strane neće doći, sa njene ne znam. Ja vidim kakav je, ja sam sa njim tri meseca, shvatila sam kakav je on. Ona može i ima pravo da provocira, a smatram da toga sa njegove strane neće biti. Smatram da treba da kontroliše kako priča sa njom, a ja ću videti da li je pogrešno - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta je konkretno Milici u glavi kad je ta druga strana u pitanju. Od prvog dana se hvata za tu situaciju - krenuo je Mensur.
I ti si mene nazvao par puta njenim imenom, više se okrenem na njeno ime - dodala je ona.
Kad je Milan jedno veče pomenuo da je Mina jedna od najlepših devojaka u Srbiji, ja sam se tu nasmejao, to je toliki problem napravilo, da je tri dana trajala tenzija zbog toga. Presmešno mi je što se ona kida oko toga. Pitao sam je u jednom trenutku šta ima protiv nje toliko... Ja smatram da joj ni sa čim nisam pokazao da imam neku emociju ili nešto za ubuduće. Jednom sam je baš pitao šta joj je trebalo pre ulaska da komentariše nju. To nam je stvorilo tenziju. A to kad sam se nasmejao, kao da sam uradio ko zna šta. Ja samo upoređujem njihovu drskost, to joj smeta i remeti je - govorio je Ajdarpašić.
Ja tebe ni sa kim ne upoređujem - dodala je Veselinovićeva.
Mislim da ako mi ne bude verovala, da ću da izludim i od strane nje i od strane bivše devojke te - dodao je Mensur.
Mnogi komentarišu kako si dozvolio to da tako mlada devojka dovede do toga da ti se ljudi podsmevaju. Šta se zapravo desilo da ona sa tobom tako postupa - nastavila je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako dozvoljava sebi i iz kog razloga smatra da treba na taj način da razgovora sa muškarcem naspram nje. Možda jer sam joj previše toga dao na tacni, jer sam previše dobar prema njoj, ne pravim hladno-toplo. Dao sam joj svega previše, ona se osilila - rekao je Mensur.
Ja se ne bih složila - dodala je Milica.
Mene ta njena tvrdoglavost izluđuje, ta njena drskost, bahatost, to nisam doživeo... Retki su mi izgovarali to... Ako majka stane kad je zamolim, koja me je rodila a ona ne... Ne znam, možda je navikla drugačije da funkcioniše. Ovo je, ne znam, nikada te stvari nisam doživeo. Verujte, to me kopka, stvara mi nervozu, razmišljam: "Šta sam ja dozvolio sebi?". Lakše mi je da me udari šamarom, nego kao ona, macolu mi opalila. To je ružno, nedopustivo. Smatram da me u tom smeru ne poštuje. Ne znam na koji način da postupim, borim se da se ne psujem sa njom - pričao je Mensur.
Ali šta se dešava sa tobom, ti i dalje nastavljaš odnos? Prelaziš preko svega, a ona postaje sve gora i gora - dodala je novinarka.
Ona je videla da sam ja zagrzio, smatra da može lagano. Videla je da neću tek tako lako da popustim, da je lako pustim. Trpeo sam ja svašta i u trećoj sezoni. Ja shvatam da će ona da shvati jednog trenutka da je previše sebi dozvolila. Nema svest sa kim je - istakao je Ajdarpašić, koji je pomenuo da ne mora da bude ljubomorna na Minu, pa pomenuo kako se Milica druži sa Marijanom i Majom:
Ja nisam videla da ga one gledaju na neki drugi način - pričala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada Mensur ide i jada se o vašem odnosu drugim zadrugarima, to te izbaci iz takta? - pitala je novinarka.
Da, kad mene neko pita, ja kažem da smo se posvađali oko gluposti. U redu je da ode kod Stefana, ali kad se nađe neko usput, pa krene da se žali... - istakla je Milica.
Toliko me poludi da moram da pitam nekoga da li je to normalno - rekao je Mensur.
Ja u svađi kažem ono što ne mislim, a on kaže ono što misli. Meni u svađama proradi bes, ja ne znam. Probala sam nekad da se okrenem i odem, da se smirim. On mi kaže da se ućutim, nastavi da priča, pa me pita nešto, ja odgovorim, on krene da priča: "Eto, opet pričaš". Stalno smo se svađali. Rekao mi je da nisam za vezu, oprostila sam. Što nisma za vezu, jer ne pokazujem ljubomoru? On je pretežak, svaka devojka koja je bila sa njim mora da bude previše hrabra, jer je on previše težak zalogaj. Nekad bi mogao da spusti tenziju, jer samo on vidi neke stvari, nekad i ne vidi - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam oduvek takav, ali ti si sve krenula prva - istakao je Mensur.
Ti provociraš, provociraš, provociraš, ja ne znam šta da kažem da nije tako. Impulsivna sam, tvrdoglava - istakla je ona.
U tim situacijama, pali mi se ona moja lampica, gubim kontrolu... Loša je stvar što me dovodi u to stanje - govorio je Ajdarpašić.

Njih dvoje su priznali da imaju problema i da tapkaju u mestu.

Ja iskreno popuštam u mnogim stvarima. Ne mogu da nađem rešenje. Rado bih da kažem: "Tišina", povišenim tonom i da to prestane. Da ona to doživi kao reč koju treba da poštuje. Ali pošto ti nije slučaj, ja idem iz krajnosti u krajnost. Gledam se da to vraćam polako, zato sam miran, razmišljam o nekim stvarima, razmišljam da treba da ne zanemarim ono na čemu sam radio, jer sam mnogo radio na sebi, da bih unapredio sebe. Jer sam bio i tepmeramentan i sve. Jedina stvar koja mi ide teže je ta neka ljubomora... Ja to nosim opravdano sa sobom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako dođe do ulaska Mine Vrbaški, kako ti gledaš na to? Kako bi se ti ponašao? - pitala je novinarka.
Neću imati ništa sa njom, to je sigurno. Sigurno bismo se bavili našim odnosom za crnim stolom. Svašta će tu da se govori. Što se mene tiče... Ja sam ravnodušan prema njoj. Ja odgovaram za svoje postupke, živi bili videli... Ja nikad ne ostavljam. Znajući da neko dolazi da me poremeti, ja sam još čvršći - poručio je Mensur.
A da se u tebi desi nešto drugačije? - pitala je Milica.
Ne može ništa, ja ne mogu da volim dve osobe. Mene je ona zvala kad je imala smrtni slučaj, dobio sam pozive, dobio sam poruke, mogao sam da stupim u kontakt kad je bilo toplije. Pisala mi je: "Molim te, javi mi se". Bila je sa nekim u vezi ovde tad u tom periodu... Imao sam prilike da sam hteo... Pričala je svašta za mene, pa me zvala... Šta me zove ako tako priča- govorio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen/PINK.RS/A. NIKOLIĆ

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.