AKTUELNO

Bez dlake na jeziku odgovorila na sve!

U toku je emisija ''Pitanja novinara'', a predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević sledeće pitanje postavio je Maji Marinković:

Kako komentarišeš Janjuševe tvrdnje da si ti njegova koka i da će te upotrebiti kada on to bude poželeo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ove godine neću biti zlatna koka, iako jesam. Ja njemu zaista želim sve najbolje, neću ulaziti u komunikaciju i u svađe sa njim. Ostala sam suzdržana na nominacijama, zbog toga što ne želim da se pljuje pop tom odnosu, a to što je on rekao, od tog posla nema ništa. Svako ima pravo na svoje mišljenje - rekla je Maja.
Da li te je sramota kada tvoj bivši dečko kaže da je za tebe pen*s lek - pitao je Darko.
Zasmetalo mi je, znam šta je hteo da kaže tom rečenicom, nema potrebe da se te stvari govore, ali nek ide njemu na čast. Naravno da je ružno, ali mi smo bili zajedno dve godine. Neću se baviti time, jer ako nisam bila toliko dobra, to je trebalo ranije da se završi. Naravno da mi nije prijatno. Jeste Filip nešto rekao u tom trenutku, ali ja sam trebala da odogovorim, ali nisam - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, šta si mislio pod tim da je Maja zavisna od pe**sa i da je to njen lek- pitao je Darko.
To sam rekao kada sam počeo svoje izlaganje na nominacijama, a ona se ubacila sa jednom rečenicom koja mi je slaba tačka. Kada sam rekao da sam počeo više da razmišljam o Kruni i njenoj mami, gde je ona dobacila evo ga opet patetiše. Mislim da nema potrebe da se peckamo. Nisu zaslužile te osobe, koje nisu ovde, da trpe to. Objasnio sam joj da kada me bude dirala, uvek ću joj odogvoriti - rekao je Janjuš.
Ko je čija zlatna koka - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja se pitam, zato što ja mislim da imam pravo da se pitam. Maline, da, to ćemo videti Darko. Ona je prva krenula sa zlatnom kokom, ja o tome nisam uopšte pričao, prva je spomenula. To kad sam joj rekao, posle mi bude i žao, ali to je njen izbor da pravi sra*a kao i mnogo nas, ona se pravda time da je slobodna i da može da radi šta hoće, ne pričam za Filipa nego za odnose pre koji su mi gori od odnosa sa Filipom. Jednostavno, zna ona koje je moje mišljenje o njemu i ko je on. Zamerala mi je sitne, malo sitnije i krupne stvari, ali nije bila nijedna stvar koja bi prolazila onako skandalozno - rekao je košarkaš.

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga