AKTUELNO

Nije došlo do sukoba!

Naredni segmen pitanja koje je novinar Darko Tanasijević postavljao Maji Marinković odnosio se na Dalilu Dragojević.

Majo, rekla si da je Filip poprimio mračnu energiju od Dalile - istakao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekla sam to. Deki je u "Zadruzi 3" bio jedan čovek, a sama njegova energija sad je totalno druga. Nasmejan je, dobrica, nema taj neki gard prema ljudima. Nije baš mračan, ne osećam neki loš vajb. Totalno se promenio na bolje, dok je Dalila ista. Sad je čak možda i gora, pošto je u braku kao bila "moralna" i "poštena". Filip je isto bio bezobrazan prema drugim zadrugarima dok je bio sa Dalilom. Tako i prema Dejanu, totalno bespotrebno. Čak sam više osetila grižu savesti kod njega, nego kod nje. Osetila sam to, ali očistićemo brzo - rekla je Maja.
Što si Dalili naručila pesmu "Zakuni se u k*rvu" - pitao je Darko.
Kad sam ušla, bila sam jako ljuta, ali mnogi su spustili loptu tad, kao i Dalila. Nisam htela da je uvredim, kad sam davala intervju za Pink.rs rekla sam da ne smatram da je k, kao Filipova bivša. Ali kad me neko prozove, moj jezik seče kao sablja. Ali ta pesma je opisala situaciju tad na pravi način. Ne mogu da je nazovem tako, ali jasno je značenje pesme, ne bih se sada služila uvredema. Ne mogu da je nazovem tim nadimkom, ali bih opet naručila tu pesmu - poručila je Maja.
Rekla si da je njen s*ks ogavniji od tvog, zašto? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Car i ja nismo mogli da se obuzdamo, nismo se dugo videli, ja se nisam ni o koga ogrešila, mladi smo ljudi koji smo radili stvari koje svi rade. Urađeno je tako. A njihov odnos... Njoj je muž u kući gde se sve to dešava, dva pokrivača nisu mogla da zahvate celu površinu gde se to sve izdešavalo, time sam sve rekla - odgovorila je Marinkovićeva.
Ja nemam komentar - istakla je Dalila.
Mislim da je to najpametnije za nju u ovoj situaciji, šta da kažem - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.