AKTUELNO

Evo šta je sve poručio!

Filip Car je ustao i ubacio se u izlaganje Maje Marinković o njihovom odnosu, koje je imala dok joj je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavljao pitanja.

Nekako, i napolju i ovde, ja znam sa njom. Mogu brzo da joj izmamim osmeh, mogu vrlo lako u njenom besu da nas dovedem do jačeg ludila, ali to na vreme stopiramo i okrenemo - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, deluje kao da ti možeš lako da doneseš odluku da nisi sa Majom i da bi te bolelo uvo, time se stiče utisak da ti nije toliko bitna - rekao je Darko.
Da je zbilja tako, ne bih ni napolju imao odnos sa njom i ne bi me poremetila ovde neka pitanja, ne bih se tako brzo ni pomirio sa njom. Videćete, mi svašta kažemo u svađama i sto puta će se ponoviti, ali nije to tako. Ne bih mogao da je nemam u životu, toliko mi se urezala, da li u prijateljskom ili ljubavnom - govorio je Car.
Ja Maju odlično znam i prilično sam siguran da nisi smeo da sedneš tu gde sediš sad - dodao je Tanasijević.
Seo sam tu samo zato što je ne čujem dobro. Morali bismo malo da se treniramo, da nekad budemo i odvojeni - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ja budem primetila neke stvari koje bi mi zasmetale, ne bi im to išlo u prilog, pa neka vide šta će da rade - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.