AKTUELNO

Ne zaustavlja se!

Lepi Mića je prekinuo izlaganje Filipa Cara u emisiji "Pitanja novinara", jer mu nije verovao da je ostavio Dalilu Dragojević zbog stvari koje je naveo, već samo zbog ulaska Maje Marinković.

Problem je što je ušla Maja, a ne Dalila. Da je sve ovo uradio dok nije ušla Maja, verovao bih mu. Od hotela su napravili Kosovo polje, što je tad nije ostavio? Tu objašnjenja nema - skočio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, kako može ljubav da se ugasi za dan? - pitao je Darko.
Lepo, ugasilo se sve, imam bol, ali bol one stvari. Da li je čudno nešto za mesec dana odnosa? Nije bilo čudno za pet godina - istakao je Car.
Tako vam drage dame treba kada varate svoje muževe. Ovo podržavam - govorio je Mića.
Darko, on ima neki ozbiljan problem, neki ozbiljan problem u temeljima - ustao je Mensur.
Ja mislim da ti imaš neki ozibljan problem - govorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem šta on priča, ne postoji ništa logično. Činjenica jeste jedna. On i Dalila jesu loši ljudi i da su se našli, čudi me da ljubav nije opstala. Sledeća stvar, on je mnogo očekivao od tog odnosa. Svi odnosi u kojima je bio, svi odnosi su problem, a on nije problem - govorio je Mensur.
Ja sam svestan da je u meni problem, da ulazim u odnose za koje unapred vidim stvari. Trebalo je još kad smo se muvali - uzvratio je Car.
Ona nas sprda. Ili veze sa vezom nema ili je hiperinteligentan ili je nejasan samom sebi. Voleo je najviše na svetu do pre pet dana, sad je ne voli i nema grama empatije prema njoj - dodao je Ajdarpašić.
Pa šta je nelogično, svi pričamo devojkama: "Znate kakav je Filip" - govorio je Karić.
Ja znam dosta muškaraca koji su takvi i sve ih žene jure, a ovaj što je dobar im nije dobar. Lažu žene, iskoriste ih, to radi svaki drugi - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo ovde vidim da se svako pere od svakoga. Dalila se pere preko Dejana, hoće da priča sa njim da se izvini, Car se pere preko Dalile, stoji ovde kao na iglama, razmišlja da li Maji tamo neko puni glavu iza. Ovde su mi neiskreni. Trebalo je da prekineš to kad si rekao Mikiju da je Dalila loš čovek, tj. kad si shvatio - govorio je Karić.
A to je problem? Što nisam ranije, nego posle 26 dana? Svi ste govorili kako se ja menjam u odnosu, a kad sam se menjao, shvatio sam da nema zašto da se menjam. Ja sam pravio greške kao Mensur sad i Matora sa Aleks. Mogao sam 7 meseci da imam živčane slomove. Šta sam dobio zauzvrat za svoje menjanje? Da neko ne može da me ispoštuje? Da ne napada ljude,.. Za šta sam se menjao, da neko na slavi Velikog šefa mu ispadaju s*se i flertuje sa Markom Osmakčićem? - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.