AKTUELNO

Nikad se nisu razveli!

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner SPS preminuo je danas posle duge borbe sa bolešću na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Stan u kojem je živeo ostavio je upravo ženi, Dragani Daši Mrkonjić. Njegova zakonita supruga ostala je da živi u njegovom stanu, u kojem je tri više od decenije živela s političarem i pre nego što se odselio. Njih dvoje imali su skladan odnos, a Mrkonjić ju je redovno obilazio sve dok se nije razboleo.

Pomagao joj je u svemu, a angažovao je i ženu koja se brine o njenom zdravlju i o kućnim poslovima. Posle turbulentnog perioda, Daša je konačno bila srećna i zadovoljna. Bekuta se nikada nije mešala u Milutinov i Draganin odnos.

Dragana Mrkonjić, zakonita supruga Milutina Mrkonjića završila je pravni fakultet i godinama je radila kao advokat. Kancelarija joj je bila registrovana u stanu u kojem je živela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkonjićem je u braku provela više od trideset godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Mrkonjić je bio priključen na respirator, nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Lekari koji su ga zbrinjavali rekli su da je Mrkonjić bio u izuzetno teškom stanju, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. Uprkos svoj terapiji poboljšanja nije bilo.

Mrka je početkom meseca završio je na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona, a sad je došao zbog više ispitivanja.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Autor: P.R.