AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ulazak Maje Marinković u "Zadrugu 5" podigao je veliku prašinu, kako unutar zidina velelepnog imanja u Šimanovcima, tako i u spoljnom svetu. Bliska prijateljica atraktivne zadrugarke, Dragana Mitar, koja je i sama učestovala u prethodnim sezonama najgledanijeg rijalitija, za Pink.rs prokomentarisala je njeno učešće, kao i druga aktuelna dešavanja u Beloj kući.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Na samom početku razgovara, Mitrova je kratko prokomentarisala ulazak Marinkovićeve u "Zadrugu", kao i njen turbulentni odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ulazak Maje kako komentarišem... Iskreno, to se znalo, tako da se generalno to i čekalo… Što se tiče Janjuša, znaš kako, ona je njega baš volela, ali mislim da neke žene koje sa partnerom ostanu trudne, pa se očiste, taj odnos više nije isti, s obzirom da im je to uvek u podsvesti - priča Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka se dotakla i Majinog pomirenja sa Filipom Carem, kojem je oprostila prevaru sa Sandrom Čaprić i Dalilom Dragojević.

Što se tiče njenog pomirenja sa Carem, ne znam čemu to, samo sebe kanali time. Ipak, žene su žene, a muškarcima je sve dozvoljeno. Mislim da joj nije trebalo mirenje, ono što je on uradio njoj, uradio je i Dalili, uradiće i svakoj sledećoj. Možda mu je oprostila, ali nije zaboravila, a ako ćemo iskreno, meni je to osuđeno na propast - zapaža Mitrova.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printsscreen

Dragana se osvrnunula i na odnos Filipa Cara i Dalile Dragojević, koji je i dalje na klimavim nogama.

Car voli da je u bilo kakvoj priči, nebitno kojoj, samo da je neko dešavanje, a što se tiče njegove veze sa Dalilom, on je za mene još uvek neiživljeni klinac. I ta veza je isto osuđena na propast i veliki je pritisak… Neki ljudi vole da su u pričama, pa makar te priče bile negativne, ali samo nek se priča, što bi rekao narod - zaključuje Dragana Mitar za Pink.rs.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Autor: P.R.

#Dragana Mitar