AKTUELNO

Poznata pevačica još se nije pomirila sa činjenicom da njenog dragog više nema.

Početak 2017. godine bosanskohercegovačkoj pop-folk pevačici Zumreti Midžić, poznatijoj kao Zuzi Zu, doveka će ostati u lošem sećanju budući da ju je u 63. života napustio voljeni suprug Mirko Ljubojebić. Da tuga bude veća, Zumreta je zatekla suprugovo beživotno telo u njihovom porodičnom domu 29. januara ove godine.

Pročitajte još... HOLIVUDSKI TIM I TRI IMPRESIVNE NAGRADE: Priprema se najveći rijaliti IKADA, ovo su NOVI DETALJI ZADRUGE!

Foto: Youtube

Ona danima nije mogla da dođe sebi zbog tragičnog gubitka, a onda je smogla snage da se od njega javno oprosti, što je učinila na Fejsbuku. Zuzi je tada objavila fotografiju i ispisala nešto što je probudilo lavinu emocija kod svih koji su saosećali sa njenim gubitkom.

Foto: Youtube

Osećam kao da je duša izašla iz mene i da je sve oko mene nestalo. Nadala sam se da ćeš ozdraviti, a ti sada počivaš u miru, moj dragi, voljeni - napisala je tada Zuzi, a potom dodala:"Zauvek u srcu mom, u mojim mislima, u mojoj duši si ti, ljubavi".

Foto: Wikipedia

Podsetimo, Zuzi jke svojevremeno bila i pevačica grupe "Mrzino jato", a pre tri godine učestvovala je i u rijalitiju "Farma" Pink televizije, u kojem je provela nešto više od mesec dana.

Pink.rs

#Farma

#Smrt

#Tragedija

#pevačica

'