AKTUELNO

Biće lom!

U toku je emisija Nominacije sa Darkom Tanasijevićem. Voditelj je dao reč Saletu Luksu, pa Jovani Tomić Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle početi, gde završiti. Počeću od Maje, pošto je za Filipa malo duže izlaganje. Upoznao sam je na lekarskom pregledu, imamo zajedničke prijatelje i čuo sam da je dobar drugar. Izdominirala je, sada vikne a ovaj debeli ne sme da progovori. Sa Filipom sam okej, podržavao sam sve. Iskreno sam verovao da je to kosmička ljubav, ali mislim da od ljubavi do mržnje ima tako malo. Kada ja napu*avam devojke to su one neke nebitne, ali ako volim onda je to neko poštovanje. Mislim da se pravi gradski mangupi tako ne ponašaju i verujem da se Maja slaže sa mnom - govorio je Luks.
Ne spominji mi sestru da ne bi počupao zidove - obratio se Car Sandri.
Mislim da bi trebao da kažeš mišljenje onako kako si rekao meni, sada pričaš drugačije - dobacila je Dalila.
Rekao sam da nije ispravno, ali da je to njegova stvar. Ne slažem se sa time i da to mangupi ne rade - rekao je Sale.
Nemam ja problem da ona nešto kaže - dobacio je Car.
Nemoj Maju da koristiš za svađu sa mnom - dobacila je Dalila preko stola.
Kada su stigle čestitke, on je gledao i pokušao da shvati kakvo je stanje sa njihovim odnosom, ona njega prosto pali, u pitanju je nenormalna privlačnost. On kao grmi a kada vidi nju odmah se promeni, šaljem njega sačuvaću Maju - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Cara. Neću mnogo komentarisati ono što se desilo jer znaš da smo već dosta pričali. Rekla bih samo da si napet i nervozan, da nisi završio sa Dalilom, da si u paklu a leka te pakao pakla. Radi te sada ova priča, ja to na neki način razumem. Verujem da si bio zaljubljen u Dalilu i mislim da je to bilo tako dok nije došla Maja, takav si tip. Mislim da može da ti se desi da se opet prešaltaš. Osetila sam ja sve ovo i to sam mu rekla. Znala sam da će se i ovo sa Dalilom desiti - govorila je Matora.
Ja sam njemu rekla još jedna reč i videćete ovde haos - rekla je Maja.
Njega sada radi da nervira Dalilu, šetaće i provociraće je čak i bez reči. Maja će kad tad poludeti - govorila je Matora.
Osmah ustani i demantuj! Šta se smeješ - rekla je Maja Filipu dok se on samo nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez obzira što je sa Majom u vezi i što nju t nervira, on će to raditi i dalje. Moje mišljenje je isto o njima, komentarisaću onako kako mislim da treba. Ne znam šta bih više rekla, da sada govorim kako nije ispao fer, da sada bijem tuđe bitke, glupo je. Nisam taj prijatelja - rekla je Matora.
Što se tiče Maje imamo fer odnos, nikada me nije vređala niti ja nju. Moja Tamara je obožava i gleda svi njene klipove iako ne gleda rijaliti. Mogla bih da joj kažem neke stvari koje drugi ne znaju, tako da mi ona nije nikad bila pretnja. Znam je duže i draža mi je tako da Filipa šaljem u izolaciju - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga