AKTUELNO

Kolaps!

U toku su "Nominacije". Ovonedeljni vođa Marko Janjušević Janjuš je za ovonedeljne potrčke izabrao Maju Marinković i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je reč dobio Mensur Ajdarpašić:

Moje mišljenje o Filipu je jasno. Znate svi o čemu se radi. Pokazao je svoje lice kroz odnose sa tim ženama, videli ste kakav je on muškarac, videli ste. On konstantno stavlja akcenat na tetovaže, nije muškost obući se dobro i urala ti na žene. On je tu da realizuje emotivno stanje osećanja i zaljubljenosta devojaka koje se kunu u ovakvog muškarca. Nemojte posle mi nismo znali, nemam specijalno dobro mišljenje o njemu, neću da gušim. Mislim da je jedan od kockastih glava - pričao je Mensur.
Bolje nego da maltretiramo devojku od sedamnaest godina - odgovorio mu je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mislim ništa loše o tebi. Sve će teže i teže da ti bude. Ja ne volim da se ponavljam. Moje mišljenje sve čuli više puta. Ne treba uništavati emociju i osećanja u ženama koje osvajaš - rekao je Mensur.
Iz dana u kada vidiš da je nešto loše, bolje je prekinuti - rekao je Car.
On razmišlja onom grugom glavom. Niko vas ne tera ni na šta. Maja i ja smo proveli vreme u trojci, sada smo korektni, ne treba da imam komunikaciju sa njom jer je u vezi. Smataram da je jako dobar čovek, kada je sa nekim u šemi. Poslaću Filipa u izolaciju - završio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.