AKTUELNO

Šok!

Dalila Dragojević razgovarala je sa Saletom Luksom u spavaćoj sobi i otkrila kako se oseća nakon svih stvari koje su joj se desile.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim ko kakvo mišljenje ima o meni i ja puštam da me tapšu po ramenu. Od danas sam prestala da ćutim svakome. Ja mu nisam napravila težu situaciju, nego ga oni pune. On da se vodi svojim osećajima, već bi pričao sa mnom. vodi se kalkulacijama i šta mu je bolje za rijaliti. Ne vodi se onim što jeste i pravim osećanjima, zato ima lomove i padove. Je l' ti se priča? Ako sam najgora neka ti se priča, kao Irma. To je njeno, ona je htela da priča, ja sam htela da seizvinim. Sad da me pitaš ko me najviše voli, ona me najviše voli - govorila je Dalila.
Dala si sve od sebe - dodao je Luks.
Sve, ali nisam osoba koja će da se raspada. Raspadala sam se kad sam raskinula prvu vezu, nevninost... Tad sam mislila da je kraj sveta. Posle nije bilo osobe zbog koje bih se raspadala i ni u jednom odonsu nisam pogrešila kad sam ostavila neku osobu. Bude teško jer nestanu navike i osećaj. Prvi put sam sad u životu pogrešila i sad smatram da imam krivicu, je*iga desi se. Smatrala sam da mogu sve sama da napravim da mi bude dobro, a napravila sam zločin, ali to sam ja. Bitno je pokajati se, izviniti se i to je to - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga