AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

Marko Đedović poludeo je zbog Sandre Rešić, a kad je ona otišla nastavio je razgovor sa Dejanom Dragojevićem.

Ako ja kažem da su foliranti, ne možeš ti da pružaš ruku i da se kladiš i navlačiš dečka. Sad će on da sedi sa lešinarima, a ja idem kod mog druga Frana. Navučete kretena na tanak led, a ovako ste mu prijatelji. Niste smeli da pisnete dok ja nisam progovorio, a kad sam ja progovorio izludeli ste ga da ostane bez druga i nekog ko vas sluša. Ostani da ga slušaš sada - pričao je Đedović.
Sa tvog aspekta sve jeste tako, ja da mogu to da sprovedem u delo bilo bi mi najbolje. Mogu glavom, ali ne mogu telom - rekao je Dejan.
Klasična si slina, nemoj da mi gubiš vreme - dodao je Marko.
Treba da prođe neko vreme - objšnjavao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričam ti za stvari u hodu, kad prođe vreme ne treba da se priča - rekao je Marko.
Hoću kad pričamo da ja to sprovedem u delo - dodao je Dejan.
Treba da imaš stav. Mišljenje i ponošanje, a to što osećaš možeš da plačeš ispod jorgana, a ne u garderoberu. Nikad se nećeš promeniti budeš li nastavio da opravdavaš svoje ponašanje - govorio je Marko.
Ne miri mi se sa njom, ne interesue me. Uradila je sve najgore i uradila bi još gore da je ostala sa njim u vezi - pričao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što radiš stvari koje nemaju logike? Zato si tako i prošao! Hoćeš opet? odvratno ti j ponašanje i zato svi misle da si folirant. Samo se ti tako ponašaš i niko na svetu. Kad ti naleti osećaj seti se kako je neko puni - nastavio je Đedović.
Kad me uhvati trenutak da krenem da padam i desi se trenutak koji napravi nove stvari. meni je žao zbog svih stvari koje su se desile - dodao je Dragojević.
A da ti neće biti žao zbog Dalile? - pitao je Marko.
Neće mi biti žao - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga