AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. Zadrugari su imali prilike da pogledaju poveravanje Filipa Cara Saletu glumcu o emocijama prema Dalili Dragojević, pa onda svađu Dalile i Cara.

Dalila je prva dobila reč kako bi prokomentarisala:

Ovi klipovi mi postaju smešni. Momak koji je meni pričao da ja treba da promenim poziciju sedenja, da odem od Dejana, da ja imam emocije prema Dejanu, koji je pokušavao da prebaci loptu na mene. Za se*s mi je rekao da neću da imam sa njim tada zbog emocija prema Dejanu. Ovo je jedna šizofrena osoba, on posle ovoga što je uradio ima pravo da ustane i da se brani nešto, katastrofa. Čovek koji kaže da zna da Maja voli drugog čoveka, pa spava sa njom i onda dođe i zameri mi radio što sam se izvinila svom bivšem mužu - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovde pukla letva od volana - rekao je Car.
Izvini Ivana, malo mi se ide u toalet od foliranata poput Dalile, koja pokušava da izvadi priču zbog onoga danas na radiju - rekla je Dalila.
Psihopato, ne daš mi da budem srećan, pusti mi moju sreću - drao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam završila ubacili su mi se... Ove šlagere mogu da prosipaju na drugom mestu, ali je lepo rekao Stefan da će Dejan proći bolje. Komentarisanje našeg se**ualnog odnosa, pa dobro, ako zna zna.
Vaš se*s koji je prikazan sinoć ne može biti ogavniji, on komunicira sa Mikijem u čarapama, čak se nije ni skinuo - ubacila se Dalila.
Ogavniji se*s udate žene na pola metara od svog muža, ne može biti ogavniji. Dalila je totalno nemoćna - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila njen cilj, lično ja, ne niko drugi...Ja ti čestitam, uživaj u svojoj sreći, a da se ja raspadnem - rekla je Dalila.
Uuu raspadao se i tvoj muž dok si se ti hef**la na pola metara od njega. Postavila sam te za pet dana na mesto koje ti pripada, na dnu, uz podršku tvog oca. Ovo je jedan ljudski odron, karma je ku**a, ali ja sam veća - drala se Maja.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga