AKTUELNO

Šok!

U toku je radio emisija ''Sprrrdnja'', a današnji domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dejana Dragojevića:

Da li ti cela ova situacija deluje da Dalila želi da se opere - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Može da bude tako, ali mislim da ona hoće da ide tom linijom da njoj bude lakše. Nju niko nije terao da me izbaci iz kreveta kao kera, a ja sam bio osuđen kad sam stavljao majicu i četiri limuna. Sama je svesno sve radila, smatram da je svesno sve radila i da je bila svesna. Ja njoj ne verujem ni jednu reč, čak sam počeo i da sumnjam u prethodnih pet godina. Nije se ohladila od se*sa a dolazi da priča sa mnom. Meni emocije variraju non stop, u smislu da sam šokiran svim. Nema šta tu da se priča - rekao je Dejan, pa je nastavio:
Kad sednem ispred nje a ona krene da se smeje, ne mogu da odreagujem...Nije mi žao, mislim kako bih ti rekao. Bude mi krivo kao čoveku, u odnosu na to šta sam joj želeo. Ne prođe mi kroz glavu ni jednog momenta da joj oprostim, kad sam video se*s, tu je počelo sve da mi se pali lampica - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti poznaješ njenog oca, šta misliš kako on gleda na to - glasilo je naredno pitanje.
Ja kada sam ja njega spominjao, spomenuo sam ga par puta...Počela je da mi mafija, da kao brišem neke slike, pa se i advokat umešao. Sramota me je da ustanem da komentarišem - rekao je Dejan.
Da ti Drvo da poziv sa majkom, da li bi ga prihvatio - pitao je Karić.
Prihvatio bih, ali bi me slomilo i poremetilo još više - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.Žugić

#Zadruga