AKTUELNO

Ne može da dođe sebi!

U toku je radio emisija ''Sprrrdnja'', a današnji domaćini Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš ugostili su Dalilu Dragojević, koja se pre puštanja pesme, u intervjuu slomila zbog Dejana Dragojevića:

Da moižeš da vratiš vreme, da li bi promenila onu scenu sa kapije, da li bi to uradila u životu više - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me šta će ta osoba da kaže, ja gledam samo svoj život. Da sam ikada u životu znala da mogu da mi se dese ovakve stvari, nikada ne bih ušla u rijaliti. Jednostavno bih neke stvari završila napolju. Ja sam izašla iz zone komfora misleći da će mi biti bolje. Ja sam se zaljubila i zavolela, a sebi ne mogu da oprostim neke stvari koje sam radila, te odnose. Kad nisam htela da imam odnose sa njim, on bi mi pričao da imam i dalje osećanja prema Dejanu - rekla je Dalila.
Zamisli kako je njemu koji sluša da neko njemu pu*i bivšu ženu... Kao da si paprika, mislim nemoj da se uvrediš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti više da me uvrediš nego što me je osoba koju sam ovde zavolela uvredila. Ja mislim da neću nikoga naći ko će me voleti kao Dejan. Rekla sam sebi da ne treba to da radim, da ću ga još više poremetiti. Rekla mi je Anđela da ako se tako osećam da to i uradim. Ne znam više šta da kažem i nemam reči kojima bi opisala svoje stanje - rekla je Dalila.
Da li ti je negde drago da ti se to desilo sa Filipom, da ko zna koliko ne bi došla sebi?
Ko zna koliko bi mi trajala ta agonija. Ja sam se zaljubila , ustala i rekla to, a kako je bilo prema drugim ljudima, to me nije zanimalo. Ja sam njega zavolela, ali bi sve drugačije bilo da mi je na vreme rekao da neće da bude sa mnom. Trebao je da ustane i da kaže, kao što sam ja za Dejana. Neću ništa postići sa time - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Dejan muškarčina za tebe - glasilo je Janjuševo naredno pitanje.
Dejan je posle ovoga ispao čovek koji zaslužuje da mu se pruži trodupla ljubav i želim mu da sve ono što ga je tištilo i gušilo da mu izađe na dobro - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bivša bila u tom sinoćnom spotu - dobacio je Janjuš.
Da možeš da pričaš sa svojim ocem, šta bi mu rekla? - pitao je Karić.
Rekla bih mu da ga volim najviše na svetu, da znam da ove stvari nisu ispravne, da sam njega ponizila, ali eto znam da će mu trebati vremena i volela bih da mi oprosti...Ja ne mogu sutra da sednem sa njim i da ga gledam u oči - rekla je Dalila.

Detaljnije u video-prilogu: 

Autor: N.Žugić

#Zadruga