AKTUELNO

Pevačica otkrila detalje odnosa sa koleginicom.

Popularna mlada pevačica Aleksandra Prijović odbila je da bude kuma na venčanju poznatog pevačkog para Rade Manojlović i Harisa Berkovića. Aleksandra ističe da ne pristaje na to jer s koleginicom nije toliko bliska.

PROČITAJTE JOŠ: GOCA BOŽINOVSKA KIPTI OD BESA ZBOG ŠIJANA: Ono što je javno poručila SINU ŠOKIRAĆE JAVNOST!

Foto: E-stock/Milutin Marković

Radu mnogo volim, u kontaktu smo, redovno se čujemo. Poslednji put smo se čule kada sam je zvala i čestitala na novoj pesmi koju je nedavno izdala i poželela sam joj mnogo sreće. Međutim, koliko god da se nas dve volimo i poštujemo, nismo bliske. Ne družimo se previše jer nam naše poslovne obaveze to ne dozvoljavaju. Mislim da me ona ne bi ni pozvala da joj kumujem jer ima boljih drugarica od mene. Ne verujem da bih prihvatila kumstvo baš iz tog razloga. Ne znam kako bi funkcionisalo naše kumstvo, a po običajima ga treba negovati - kaže Aleksandra i dodaje da neće birati kumu s estrade kada se bude udavala za Filipa Živojinovića.

Foto: Instagram

- Nemam mnogo drugarica, pogotovo na estradi. Slobodno vreme provodim s momkom i porodicom. Nemam ni vremena za druženje. Sve svoje kolege poštujem, s nekima se čujem, ali niko od njih ne bi mogao sutra da kumuje Filipu i meni na venčanju - rekla je pevačica.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Rada Manojlović

#pevačica

'