AKTUELNO

GUŠILA SE U SUZAMA!

U toku je emisija "Gledanje klipova". U narednom klipu je prikazano

Ispao sam najgori, ali ne najjadniji. Ja ovde nikada ne mogu biti ono što sam ja, ja sam ono što jesam ovde bi bila idila. Bio bih sa jednom devojkom do kraja, živeli bi o ljubavi - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

A što ti ne ostavi Dalilu i dočekaš Maju - pitala je Sandra.
Rekao sam to malo pre, meni paše da bude ovako. Ja sam izašao napolje i smirio se, stupio u odnos sa njom, rastavio sam ga u komadiće pre vremena, šta će misliti ljudi spolja mene ne interesuje. Ja nisam vi, ja sam to, to sam ja - rekao je Car.
Ja sam takav, ovo što vidite sam ja napolju radio sa pet žena od jednom, nisma mogao više. Ako neko nije video mesec dana odnosa i veze sa njom. Bio sam uveren da to hoću i da će uspeti. Totalno sam izmenio vezu sa njom. Došla Maja i rešila sve. A da nije došla, opet bi se rastali. Presekao sam onako kako sam osećao da trebam. Neka me prozovu da sam najgori, odabrao sam da bude ovako. Nekim svojim postupcima sam potisnuo Maju u sebi - rekao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Te cure dubinksi ta ludila vole. Njemu nije dovoljno on voli da čačka mečku i da se vrati. Dalila je šmekerski rekla da ne razmišlja o Majinom ulasku i da uživa - ispričao je Marko Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

On šta god da kaže i uradi on će opet po svom, ona je svesna, plakaće do kraja rijalitija. Neće moći da spava, videćete. Ona zna odlično, ona je žensko, svesna je svega, meni je žao, kako god, šta god žao mi je - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.