AKTUELNO

Ostala bez reči.

U toku je emisija Gledanje klipova sa Milanom Miloševićem. Zadrugari su upravo pogledali snimak prvog poljupca Maje Marinković i Filipa Cara.

Ovo je bio prvi poljubac, Dalila da li bi želala ovo da prokomentarišeš? - pitao je Milan, na šta je ona samo ćutala i spustila glavu.
Okej, Fran, imaš reč - nastavio je voditelj.
Ne znam šta bih rekao, vidi se kako je Car pustio prvo Maju, da se ne provali. Video sam odmah kako je reagovao kad je ušla, ali mislio sam da će izdržati bar nedelju dana. Prisustvovao sam nekim scenama Maje i Cara napolju, imali su jako lep odnos, nju nikad nije uvredio, ona stvarno ima njegovo poštovanje. Moram reći da je prema Dalili ispao odvratan, ali smatram da je ona znala sa kim ulazi u vezu. Ona je čak ponižavala i Čaprićevu, tako da joj se sad sve vratilo - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ovo komentarisao, jer ja nemam veze sa ovim iskreno. Danas sam sve rekao šta sam imao, nema potrebe da pričam o ovome. Ovo će jako teško opstati, nema nikakve perspektive, toga smo svi svesni. On se nikada neće smiriti i nikoga neće oženiti, to je jasno - nastavio je Janjuš.
Ti bi to voleo - dobacivala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, evo gorim. Ja pričam svoje mišljenje. Ako ne komentarišem ne valja ako nešto kažem opet je problem. Moje mišljenje, bez uvreda ili ružne reči, znam Cara, ovo nema nikakve perspektive. Trajaće u rijalitiju posle će bizi 'hajde da se ćeramo'. Meni Maja kad smo imali kontakt prvi dan, prebacuje Viki, zamisli tu budalaštinu. Pusti mene u pi*ku materinu! Ta stvar ni nije jasno, to je jako jadno. Devojka je imala momke, i na moru je bila sa nekim momcina, rekao si mi, jedan od njih je bio i moj drug. Čekao sam kad se ona vrati, da ja odem u Crnu Goru - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga