AKTUELNO

Uz nju su svim srcem!

U toku je emisija "Gledanje klipova". Maja Marinković i Filip Car su svojim ljubavnim odnosom izazvali opštu pometnju u Beloj kući. A u narednom video snimku je prikazano emotivno rastrojstvo Dalile Dragojević nakon što su se Maja Marinković i Filip Car poljubili i ponovo obnovili vezu.

Reč je dobila Irma Sejranić:

Ja sam rekla Dalili da je on velika pi*ketina. Ona se opustila, prvi put je pustila da vodi priču, ona je pustila da bude muškarac da se oseća ženstveno, on se popišao na to. Svaka njena suza je jako bolan. Ja ću njega uvek ponižavati - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prema sebi imam neku mržnju, neka iznese mišljjenje civilizovano. Ne bih komentarisao klip. Irma ja očekujem da me vređaš ali ne ovako. Ja ne želim da pričam o ovome, kada budem smatrao da treba da pričam sa nekim tada ču pričati - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok mu je bilo lepo to je trajalo. Maja je napucana njemu to odgovara. Dalila se ovde slomila, meni Maja pokaže očima da on priča tamo jedno njoj drugo. Ja nisam mogao da kažem Dalili za to, nisam mogao. Osećalo je u vazduhu nešto, posle je ona saznala to u emisiji. Posle smo otišli na žurku i proveli. Po Caru ne mogu da pljunem - rekao je Sale Luks.
Ja sam sa njim bila u pabu i nema ko nije znao situaciju, samo što nismo mogli da joj kažemo da se to desilo. U trenutku kada se sve to dešava on prolazi pored, šta mi da kažemo njoj, taj dan je bilo katastrofa. Kada je imala Amidži ona je to podnela dobro, posle je bila žurka i igrali smo, maksimalno smo se trudili na kraju krajeva ona je sebi pomogla - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.