AKTUELNO

Pokušala da se opravda na sve moguće načine!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Dejanu Dragojeviću kako bi dovršio odgovor na prethodno pitanje.

Što se tiče ostrva ne mogu da povedem žensku osobu za koju bi smatrali da može nešto da se desi, niti sam spreman, niti želim, niti hoću, niti mogu. U komunikaciji kad se sve to dešavalo, da bih sebe povratio i da bih mogao da se aktiviram, da bih našao sebe i samopoštovanje je komunikacija. Smatram da Tara nije zaljubljena, slušam sam komentare i pitao sam je. Od trenutka kad je ušla bila je uz mene, napravi da se jede, non stop je bila tu. Ubacio sam je u društvo Marka, Sandra i Frana - govorio je Dejan.
Imao si drugačiji odnos sa Tarom - rekla je Ivana Šopić.
Ja kad sam to rekao Tara je mislila da mu punim glavu. Ja kad kažem nešto kad im odgovara onda je top, a kad u njihovim fiksi idejama onda sma ja isprač mozga. Ja nemam veze sa tim budalaštinama. Ja sam mu rekao druži se ako se nešto spontano desi, super - dodao je Đedović.
On je meni rekao da ne padam pod pritisak drugih ljudi, da prestanemo da se družimo. Sledeći dan je on krenuo da se pita i mene je to odradilo na kompleks - nastavila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam kako je bilo sa Sandrom, sad se drugačije osećam - rekao je Dejan.
Sandra se nikad nije tripovala kao Tara da je svi razdvajaju, a čim se na meni suprtsavila govorilo mi je da postoji emocija, čim ona misli da je ugrožena da bi srušila sve pred sobom - ubacio se Marko.
Sa Sandorm je bilo neprijatno, Tara je bila milion puta tu. Žao mi je svaki put kad joj se nešto desi, skočila je da me odbrani, ne mogu da budem hladan, ali ako se komentariše hoću da presečem, jer nisam čist emotivno. Svako Dalilino izlaganje me vrati nazad jer ne mogu da verujem da su mene ponižavali, a sad to osećaju. Tara je opuštena otpočetka, pitam je l'ima žvaku, ona mi izvadi iz usta. Drugačija je i mlađa - objašnjavao je Dejan.
Može da se protumači. Pitala sam ga da li sam preterala, rekao je da nisam. Normlano je da komentari utiču - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekom trenutku sam krenuo da se oslobađam da bih sebe prizvao pameti i lakše podneo sve što se dogđa. Sebe sam pronašao, devojke su bile kulturne i fine, zagrlim se i poljubim - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga