AKTUELNO

Reper se odmah nakon što je postao tata obrijao do glave i uklonio prepoznatljive dredove što je iznenadilo javnost, a za to ima poseban razlog.

Popularni par Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta jutros su postali roditelji zdrave devojčice Tare, a reper se već uputio za Crnu Goru, gde ima dogovoreni nastup.

Mama i beba se odlično osećaju, što je Rasta samo sat vremena posle Aninog porođaja podelio i sa svojim fanovima na društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Presrećan sam, još verovatno i ne znam koliko... Nisam spavao noć pre toga. Ana i beba su magično, pogotovo kada sam ih video zajedno, smisao života je postao poseban. Posebno mi je bilo neverovatno kada sam je stavio na ruke, to je taj momenat kada sam razoružan u svakom smislu, pogotovo što je ćerkica u pitanju - rekao je Rasta i otkrio na koga Tara liči.

- Stvarno mogu da kažem da je ovo najlepši momenat u mom životu. Ja mislim da Tara liči na mene, Ana kaže da liči na nju, ali ona sigurno ne mora da sumnja u to da li je dete njeno - našalio se Rasta i dodao da će proslava Tarinog rođenja trajati više dana.

Reper se odmah nakon što je postao tata obrijao do glave i uklonio prepoznatljive dredove što je iznenadilo javnost.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Odlučio sam da se sa našom ćerkom onako saživim i da zajedno puštamo kosu... I onog momenta kada budemo imali dredove, imaćemo ih oboje - zaključio je Rasta.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: Rasta više NEMA DREDOVE, pogledajte kako sada izgleda!

Podsetimo, Ana Nikolić porodila se carskim rezom jutros u GAK Narodni front, a već posle sat vremena na društvenim mrežama osvanula je njena i Rastina fotografija.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Beba

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

#ćerka

'