AKTUELNO

Bruna noć je za nama!

Kao i svake srede, sinoć se u "Zadruzi" odigrala emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i zadrugarima čitao pitanja koja je publika postavljala putem zvanične Fejsbuk stranice kanala "Zadruga".

Emisija je krenula burno. Iako je Maji Marinković ljubomorisao zbog Janjuša, u emisiji je tvrdio da ona želi njega i da ne bi išla sa Janjušem u hotel, dok je košarkaš tvrdio suprotno.

Gledaoci su upitala Maju zašto je slagala Cara da njegov otac nije podržavao vezu sa Dalilom, a ona je i dalje govorila da je to istina. Filipova sestra se oglasila za Pink.rs i demantovala Majine navode da se čula sa nekim od bližih članova porodice i istakla da se čula samo sa sestričinom iz Srbije.

Car je potom priznao da ni Maji ne veruje 100%, kao što ne veruje nijednoj ženi, te rekao da će je ostaviti, ukoliko mu bude radila stvari kao Dalila.

Dalila je potom pričala o tome kako ju je Dejan povredio kad joj je pokazao sliku oca dok su imali sastanak sa advokatima, te tvrdila da je to namerno uradio, jer zna da joj je otac najslabija tačka. Dejan se pravdao, a Dalila je progovorila i koliko se čudno oseća posle Careve prevare.

Car je potom šokirao sve. Rekao je da i dalje voli Dalilu, što je izazvalo opštu pometnju među zadrugarima. Filip je tada takođe izjavio i da ne želi više odnos sa njom.

Iako je i sam ranije govorio da Maja sa njim tera inat Janjušu i da mu je ovo strah, Car je sinoć govorio to ponosito, te pozvao sve devojke da teraju inat sa njim.

Dejan je progovorio o gostovanju u emisiji "Amidži šou", te rekao da je sa zadovoljstvom Dalilu umazao šlag po licu, kao i da je to zaslužila.

Dalila je nakon ovoga izjavila da joj nije niko potreban i da će i iz ove situacije izaći jača, kao što je i do sada.

Miljana Kulić je napala Dalilu, vređala je, a potom je i izrazila sumnju u Dejanovu iskrenost. Rekla da je da je proračunat, kao i da postoji šansa da se pomiri sa svojom suprugom, čime bi njoj pokazao da je folirant.

Maja je upitana zašto stalno doziva svog bivšeg dečka Čorbu, a Car je rekao da to njemu ne smeta, što je začudilo sve, a najviše Dalilu, kako je njoj pravio haos zbog mnogo manjih situacija.

Iznenada je izbio haos za crnim stolom, jer je Milica Veselinović počela da ljubomoriše Mensuru Ajdarpašiću, zbog toga što se nasmejao kad je izrečeno da je Mina Vrbaški najlepša takmičarka koje su kročile imanjem.

Dalila je izjavila da Dejan i dalje patetiše i rekla mu da prestane da to radi, a odnose u kući nazvala je bolesnim. Fran Pujas joj je poručio da je ona najbolesnija, dok ju je Dejan optužio da ga napada, samo kako bi se opravdala Caru.

Haos Dragojevića se nastavio, a Miki Đuričić je istakao da je glavna razlika između Dalile i Dejan ta što je ona iskrena, dok je on namazan i proračunat.

Došao je trenutak koji su svi čekali. Suočavanje aktuelne ljubavne četvorke. Dalila je sasula Caru sve u lice, to što joj je prebacivao sitnice, koje Maji oprašta. Takođe je izjavila da ne krivi njega za kraj svog braka, a Dejan je izjavio da zbog prevare sa Carem, ima pravo da sumnja da je Dalila i ranije bila neverna.

Dalila je nastavila da zamera Caru što ju je zamenio za par sati, a Maja je svima poručila da ne glume žrtve i ušla u sukob sa Dalilom.

Janjuš je istakao da je ponosan na sebe što nije poklekao i pozvao Maju u hotel.

Nizala se svađa za svađom Dalile i Cara, a on ju je optužio da koristi Dejanovu taktiku kada priča da ga i dalje voli i neće da ga vređa.

Mensur Ajdarpašić je izneo svoj stav o situaciji. Rekao je da je Car navikao da svim devojkama bude rezarva i da bude sa devojkama koje vole druge momke. Rekao je da ga je jedino Dalila iskreno volela, pa ga je podsetio da je plakao zbog Mine Vrbaški, te mu poručio da želi da se pona uskoro pojavi, što je i Car poželeo Mensuru.

Car je pokušao da se opravda za prevaru, te rekao da je prevario Dalilu i zbog situacije sa Markom Osmakčićem.

Dalila je otkrila da ne zna kad će prestati da voli Cara, a njene reči su mnoge podsetile na Dejanove reči, pa su je napali.

Miljana Kulić i Maja Marinković osuđene su od strane publike zbog toga što morališu Dalili Dragojević, a i same su radile mnoge nemoralne stvari. One su krenula da se pravdaju i izbio je opšti haos.

Mateja i Anđela govorili su o mogućem pomirenju, te priznali da im odnos nije bio nikad bolji i da se tek sad upoznaju.

Tara Simov je takođe isprozivana od strane publike da je licemerna, zbog toga što je navijala da se Car i Maja poljube pred Dalilom, a sama je rekla da bi napravila haos kad bi se Mateja pred njom poljubio as drugom devojkom. Matijević je ušao u žestok sukob sa njom.

Sanja Grujić je izjavila da nije odustala od Mateje i da će još voditi borbu sa Anđelom oko njega.

Zola je poručio da će se vratiti na 100% kad definitivno raskrsti sa Miljanom.

Nakon emisije, Car je istakao Maji da i dalje ne može da povereuje da ona ne gaji neke emocije prema Janjušu.

Maja je uzvratila, pa napadala Cara što je govorio Dalili da je voli najviše na svetu.

Mensur se posle emisije žalio Kariću i ukućanima da se bruka i da ne zna kako da se izvuče.

Dalila je otišla do sobe i odlučila da se proveseli sa zadrugarima, a Stefanu Kariću je pozajmila kačkavalj.

Stefan joj je uzvratio i dao palačinku.

Dalila je sa Irmom i Kraljem pričala o Caru, a on joj je otkrio da odnos Maje i Cara nije bajan i da su se urnisali svakodnevno i da će to uskoro ponovo krenuti.

Car je u pušionici priznao Maji i Luksu da je hteo da raskine sa Dalilom još ranije, a da je sve shvatio kad je počeo da je "uzdiže". Ovo je Luks preneo Dalili, a ona je počela da dobacuje da Car ne zna šta priča i radi.

Car je sve čuo i kasnije se požalio Maji.

Za vrelu atmosferu u spavaćoj sobi pobrinuli su se Mensur i Milica, ali i Marko i Viki, koji su imali vrele akcije skoro krevet do kreveta.

U Beloj kući došlo je do zanimljive situacije. Nervozni Car stigao je u kuću, a Dalila ga je sve vreme peckala.

Luks je kasnije preneo Dalili da je Car nervozan zbog toga što ga publika nazivan "klošarom", a Dragojevićku je ovo nasmejalo, ali je i imala teoriju da njega muči sve ovo što joj je uradio.

Poslednja drama koja se desila pre spavanja, bila je između Miljane i Zole. Ona je tvrdio da ga je ona štipala, pa su krenuli da se jure po imanju. Zola je govorio da neće staviti potpis na ugovor kojim joj prepisuje honorare, dok je Kulićeva pričala da mu neće dati da spava.

Autor: M. P.