AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Kako možeš da budeš sa Majom koja sa Marijanom šalje signale Janjušu? - glasilo je pitanje.
Ja sam zamerio jednu situaciju. Ja zameram neke stvari preventivno, jer doživljavam da se meni zamera, ja to dopuštam. Ja sebi dajem za pravo da joj zameram. Ja karmu želim i uvek čekam. Ja neću sebi da dozvolim da ne mogu neke stvari na čistac i dgovoorom, tu idem dalje - govorio je on.
Da li si svestan da su njih sve komunicirale? - pitao je Milan Milošević.
Jesam. Pustite me da ja živim u laži. Ona ako to radi ne radi meni, radi sebi. Sve devojke što rade meni, rade sebi. Kao što sam njoj govorio da ne radi neke stvari. Sve stvari naprave sebi, meni sigurno ne. Ja sam video situaciju i odmah sam tumačio i rešavao, biće momentata kad neću rešavati. Ja u kući imam nedovršene računa gde moram da se revanširam. Mnoge stvari su nerazjašnjene i nisu dobre. Gospođo, mnoge stvari sam ti zamerao, dobila si šta si htela - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pažljivo sam te slušala šta si pričao, ali sad je ispalo da si na kraju svih krajeva tebi Maja revanš za Osmakčića - ubacila se Sandra.
Maja je samo došla u momentu. Setite se mog izlaganja da Maja ima muški mozak. Znam da je neispravno, ali moj odnos sa njom nije dobar, mi ne možemo da se dogovorimo - nastavio je Car.
Od svake devojke koja je volela nekog drugog ti si stajao tu. Ponegao si glavom bez obzira i našao zamerke. Verujem da imaš sumnju da ima emocije prema Dejanu, ali ti lično si pobegao od nje u odnos koji nisi siguran. Ispalo je da ti je Maja revanš - dodala je Rešićeva.
Maja ako je neispravna prema meni, ako mi se pokažu situacije... - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Opet on na Marka, smešne situacija naspram onog što ti se dešava - dodala je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga