AKTUELNO

Ne smiruju se!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Budi dostojanstvena i zaboravi to smeće od čoveka koje te je navuklo da uproastiš svoj život - glasilo je pitanje.
Ja ja navukao? Nab*em na ku*ac! Isti taj Car je hteo da prekine komunikaciju, kao i ona. Rekao sam da sam zaljubljen da bi se to sprečilo i isto gvoorio da neće naći čoveka koji je toliko voli. Je l' sam ja problem? Što mi ovo dvoje ljudi ne je*u mater. Ja sam njoj drugi dan rekao da imam problem i da radim pogrešne stvari - besneo je Car.
Ali da me voliš najviše na svetu, ja ću da verujem da se ovaj čovek pogubio. Ogvoara umesto mene, zaboravio je da nismo u vezi - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si prva rekla šta si radila sa mnom na televiziji - govorio je Filip.
Ja te volim i ne znam koliko ću te voleti - nastavila je Dalila.
Ovo sam napravio jer sam video ko si ti i šta si ti - rekao je Car.
Dostajnstvo imam, zato ovako izgledam kako izgledam - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njega nikad nisam rekla da je smeće, neću nikad reći u životu. Ako on mene krene da vređa, vređaću i ja njega. Ostalo je dostojanstvo u meni i držaću se toga. Da li smatraš da bih trebala sa ovim čovekom ikad da legnem u krevet i poljubim se? Nasmejana sam i to mu kosi, mislio je da će biti konflikt između sve devojke - govorila je Dalila.
Dalila je hrabra i jačaće iz dana u dan. Činjenica je da je jaka žena. Đedović je rekao malo pre, ona je Dejan, a ja Dalila. Ona neće da me vređa, ali će mi kre*at na istno - dodao je Car.
Ja kre*m rečima, a on kre*e polnim organom. Nestaće m šampona, ostaće bez kose - odbrusila je Dragojevićka.
Ti si ostala bez braka, mogu i ja bez kose - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga