AKTUELNO

Rasulo za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Pravi si klošarčina i papak za jedan dan si zgazuo ženu koja ti je dala sve, a ceo svoj život je raskinula zbog tebe - glasilo je pitanje.
Ja sam govorio u odnosu sa njom, gde mi je prebacivala šta je napravila, to bi bilo kao da ja prebacujem Maji. Dalila je ostavila Dejana i razvela se radi sebe - govorio je Car.
Ja sa njim(Dejanom) nisam obavila ozbiljan razgovor, zabranio mi je da pričam sa Stefom, a zamisli da je bio se*ualni odnos i da pričam da mi nedostaje. Ili si bio lažan sa mnom ili si lažan u ovom odnosu - ubacila se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta mešaju mene, ušla sam kao slobodna u vezu, nisam ja njega prevarila, nego on mene sa nebitnim ribama. On je sam rekao ne znam ni što sam se smuvao, devojka mi se svidela dva dana - komentarisala je Maja.
Je l' tebi nelogično? - pitala je Dragojevićka.
Nije - odgovorila je Maja.
Kako mene zamera što se obratim nekom, a tebi ne zamera što si rekla da ti nedostaje čovek u koga si bila zaljubljena - dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da sam jedan od razloga zato što je raskinula brak i odnos sa Dejanom i zašto se prklonila meni. Možda sam jedan od razloga, ali nisam osnovi razlog. Uspostavilo se na kraju da taj brak nije dobar, je l' tako pričaju jedna i druga strana? - nastavio je Filip.
To je istina i ja stojim pri tome, a ti si lagao - ubacila se Dalila.
Ja nikad nisam imao devojku koja je imala takvu prirodnu kosu i da sam bio tako fasciniran i mazio - dodao je Car.
Ja sam uvek govorila da on nije kriv i stojim pri tome. Ti si se izugbio, potrebna ti je psihijatrijska pomoć - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim kroz Dejanova izlaganja i kroz priču da neke stvari nisu bile toliko dobre u tom braku. Pričali smo za Stefana, što se tad nije desio razvod braka? - pitao je Car.
Kad se uzne ova situacija, ova situacija menja sva moguća dešavanja. Nije se desilo da bih znao, mogu da posumnjam - dodao je Dejan.
Ti sad u glavi radiš retrospektivu, to je meni vrlo jasno - rekao je Car.
U profilu je rekla da se oseti zalubljenom da bi prvo rekla meni. Šta je govorila direktno? Kad je rekla da je bila indirektna, a direktno je govorila da je bila zaljbljena... Što ja nemam pravo da poverujem u njenu laž? Meni koliko je trebalo da tražim razvod - nastavio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se buniš što igram i plešem? Zašto komentarišeš da sam lažno srećna? - dodala je Dalila.
Je l' ti nisam uništio život? - pitao je Car.
Ne, nisam žena koju kad neko ostavi ću da kažem da si mi uništio život - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga