AKTUELNO

Veliko TV suočavanje Dalile i Dejana Dragojevića prošle noći u emisiji "Amidži šou" na Pinku pratila je čitava Srbija, a rekordi gledanosti ponovo su oboreni.

Dalila i Dejan su posle kraha braka u "Zadruzi" pred milionima gledalaca Pinka otvorili dušu i izneli sve bračne probleme u javnost, a očekivano - bilo je suza, smeha, ali i brutalnih verbalnih obračuna dveju zaraćenih strana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivši supružnici provocirali su jedno drugo sve vreme tokom žive emisije, što su bez daha pratili milioni gledalaca koji su se sigurno pitali šta se dešavalo za vreme reklama?! Pink.rs vam donosi ekskluzivne snimke iza kulisa sinoćnjeg izdanja emisije "Amidži šou"!

Foto: Pink.rs

Dalila i Dejan su do studija iz kog se emituje emisija Ognjena Amidžića došli u strogoj pratnji članova obezbeđenja i članova produkcije, a komunikaciju su imali samo sa domaćinom emisije. Očekivano, u studio nisu ušli ruku pod ruku, već je prvi ušao Dejan, dok je za njim koračala Dalila.

Foto: Pink.rs

Pred sam početak emisije popravili su šminku i sa voditeljem kratko prošli kroz igrice u sklopu emisije, a već prve reklame iskoristili su za samo jednu u nizu svađa, koje gledaoci nisu mogli da vide u programu uživo. Naime, Dalila je ubeđivala Dejana da je i dalje voli, te da to ne treba da krije, već otvoreno prizna.

Foto: Pink.rs

I sad kad sam najgora, i dalje me voliš! Pa, priznaj to sebi, reci:"Volim ovu ženu", kraj i tačka, nemoj da pričaš balade tu - pričala je Dalila, na šta ni Dejan nije ostao imun.

- Ja idem u donji WC koji je demoliran, najviše volim donji WC, a kakav je WC? Demoliran od svega. Što ne bih voleo tebe, koja si demolirana? - odgovorio je u svom stilu Dejan, a potom nastavio da provocira Dalilu zbog konzumacije alkohola, što je radio tokom čitave emisije.

Ovo nije jedina rasprava koju su imali u studiju - Dalila je kukala kako želi da se vrati u "Zadrugu" jer ne može više u studiju da gleda Dejana, a na samom kraju emisije, posle igrice u kojoj joj je bivši muž šlag zalepio na lice, učesnica rijalitija požalila se na trepavice.

Foto: Pink.rs

- Uništio si mi trepavice - siktala je Dalila, kojoj je Dejan odmah odbrusio:

- Uništila si mi život!

Pogledajte:

Autor: M. P., D. T.

#Amidži Šou

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Ognjen Amidžić

#Zadruga