AKTUELNO

Suprug Ane Nikolić više ne izgleda ovako.

Poznati reper Stefan Đurić Rasta danas je postao otac devojčice Tare, koju mu je podarila supruga Ana Nikolić. Pevačica se porodila jutros u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front", a lepu vest podelili su sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte još... PONOSNA BAKA OTKRILA KAKO SE OSEĆAJU ANA I BEBA: Rasta sa taštom napustio porodilište, a onda ih je sačekala NEPRIJATNOST

Foto: Instagram

Najsrećniji dan u mom životu, na svet je došla Tara Đuric, živa i zdrava - napisao je novopečeni otac u opisu fotografije na kojoj pozira pored supruge u bolničkom krevetu.

Na fotografiji koja je obišla internet mnogi su primetili nešto čudno - da Rasta nosi šešir, a sada je otkriveno i zbog čega.

Foto: E-stock/Masanori Yoshida

Naime, reper koji je bio prepoznatljiv po svojim dredovima, obrijao je glavu, a očigledno da još uvek nije želeo da se fanovima predstavi u ovom potpuno drugačijem svetlu. Međutim, odao ga je prijatelj koji je njegovu fotografiju sa obrijanom glavom podelio na Instagramu, a da li Rasta sada izgleda bolje ili ne, prosudite sami.

Foto: Instagram

D. Tanasijević

#Ana Nikolić

#Porođaj

#Reper

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'