AKTUELNO

Šok!

Utorak veče na velelepnom imanju Zadruge bila je rezervisana za žurku. Zadrugare su sinoć zabavljali Indi i DJ Neba koji su atmosferu doveli do vrhunca.

Foto: Promo

Međutim pored sjajnog nastupa ovo dvoje izvođača, veče je obeležio i novi ljubavni trougao. Naime, od kako je Maja Marinković ušla u subotu u Belu kuću, napravila je pometenju u odnosu Filipa Cara i Dalile Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je juče upolovio u vezu sa Majom, i ostavio Dalilu bez ijedne reči. Maja i Car su zajedno otišli na žurku kao pravi par, dok je Dalila obrisala suze sa lica i zasijala u kazinu nakon što joj je Sale Luks rekao da su Maja i Car uplovili u ljubavnu vezu. .

Dalila se trudila da sakrije tugu zbog svega što se desilo, pa se skockala i uživala sa svojim cimerkama, a Filip i ona nisu imali apsolutno nikakvu komunikaciju, iako su bili u istoj prostoriji. Maja je odmah otišla do Cara i krenula da mu šapuće. Maja i Car su jedno drugom ljubomorisali zbog Dalile i Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila se toliko opustili tokom žurke da je u nekoliko navrata izjavila:

Ma idemo, sad tek živimo - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je u jednom momentu naredila Caru da je poljubi kako bi Dalila videla da su njih dvoje opet u vezi.

Dalila Dragojević je izašla ispred kazina u jednom momentu i zapalila cigaretu sa svojom novom drugaricom Anđelom Đuričić, a onda ispričala kako se oseća:

Isplakala sam se danas za sve pare, znaš kakva je emisija bila. Oborili smo šer, svu gledanost. Videla sam uspomene sa venčanja i sa Carem klip - pričala je Dalila pa pohvalila Janjuša:
Janjuše da ti čestitam na izboru potrčaka, ja u emisiji kažem da se možda desilo pomirenje i dođem ovde i čujem da su se pomirili - rekla je Dalila Janjušu.

Dalila je nakon svega bila vidno raspoložena na žurki. Ona je sebi pronašla novo društvo i plesala kao da sutra ne postoji. Svaki hit je znala i pevala, a Mateja Matijević, Jovana Tomić Matora i Anđela Đuričić bili su pored nje sve vreme.

U međuvremenu Car i Maja su nastavili da ljubomorišu jedno drugom. Car je Maji ljubiomorisao jer je gledala u pravu Janjuša:

Mene ne zanima Janjuš! Slušaj, nemoj da ti je*em mater, ja nisam normalna. Nećeš znati šta te je snašlo! Ti si pi*ka! - vikala je Maja.
Majo, ja znam šta si sa mnom radila, videla sam da si mu sad dobacila i da se smeješ njemu - nastavljao je Filip, a onda je pitao i Marijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti znaš šta sam ja sa njom napravila za dan? Ja se sa Dalilom mogu pomiriti za dva minuta. Ili ste drugarice ili ku*vetine. Majo, nemoj da ti branim sa kim se družiš - pobesneo je Car.
Ja tebe nikada lagati neću, rekao sam ti da sam je zavoleo, volim je i dalje, ali je taj odnos neiskren. A ti meni za ovo govoriš jedno, a radiš drugo. Posle tebe, nema šanse da budem sa nekim, biću sam ako me zaje*eš - pričao je Car.

Maja Marinković i Filip Car brzo su spustili loptu, pa se vratili na žurku, iako je Maja već obukla jaknu, međutim, nije želela da ostavi Cara u društvu Dalile Dragojević:

Volim te - rekla mu je Maja.
Znaš koliko mene zanima bilo ko u kući. Ja neću da imam takve svađe, imao sam ih napolju, sad neću - govorio je Filip.

Maja i Car izašli su iz radionice i zatekli Dalilu kako plače, pa samo nastavili svojim putem i otišli u Belu kuću, kako bi razmenjivali nežnosti. On ju je sve vreme obasipao poljupcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je nakon toga nazvala Cara dobročiniteljom jer je spasio Dejan Dalile.

Maja i Car potpuno su izgubili kompas, pa završili ispod pokrivača, i to u Beloj kući. Iako Filip nije želeo da je poljubi ispred Dalile, ubrzo se sve promenilo, pa je otišao i korak dalje. Oni su se dugo ljubili pod pokrivačem, ne razmišljajući da Dalila može naići u svakom momentu:

Foto: TV Pink Printscreen

Ugasite nam svetla, da možemo ići i spavati lemur i ja - provocirao je Car.

Nakon toga njih dvoje su se uputili u izoalciju, a na putu do tamo sreli uplakanu Dalilu, koju su stigle emocije čim je videla Cara sa Majom.

Fuj, povraćanje, da povratiš - prokomentarisala je Dalila.

Miki Đuričić otkrio je Caru da je Dalila preplakala veče zbog njega, on priznao da mu jeste žao, pa ipak odlučio da spoji krevet sa Majom:

Bilo mi je žao, plače. Uništila je brak, zaljubila se - govorio mu je Miki.
Pa, žao je i meni, kako mi neće biti žao? Sve je to bilo krivo nasađeno. Bolje da presečem, nego da odem toliko daleko, da... - pravdao se Filip.
Vi ne možete opstati napolju, to nije smešno, znate da će tako biti. Tebe samo može spasiti da se oženiš i rodiš dete. Filipe, ti se ponašaš kao tinejdžer, baš će ona pasti na Janjušev ku*ac. Strašno je gledati čoveka, ti si imao se*s sa Dalilom, treba da bude srećna što se oslobodila tebe. Muškarčino, nisi skupio mu*a da joj priđeš i kažeš da ne možeš, ona je saznala to od drugih. Ta žena jeste bila loša prema mužu, ali ona zaslužuje izvinjenje od tebe - govorio je Miki.

Nakon toga Maja i Car su se prepustili strastima pa je pala vrela akcija.

Nakon toga, Car i Maja su razgovarali o Janjušu i Dalili.

Nakon što se žurka završila, Dalila Dragojević je sa svojim prijateljima poželela da nastave sa pevanjem samo za njih, te su ušlu u Belu kuću i pesmama napravili buku u dnevnom boravku, kada su se u jednom momentu tu pojavili Maja i Car, a Gruja je Dalili zapevao pesmu:

Okuj me care - a Dalila je odmah digla ruke i pevala sa njim.

Dalila se u jednom mometu zatekla u pušionici i otkrila Luksu da je ubeđena da su Car i Maja imali se*s.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se istuširala, pa vratila u izolaciju, gde ju je čekao Car. Odmah joj se opravdao i priznao zašto je nije sačekao u Beloj kući, a ona mu je otkrila detalje susreta sa Dalilom i tom prilikom rekao Maji da voli Dalilu.

Nakon toga Car je izjavio ljubav i Maju:

Volim te - šapnuo je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušaj, žena kad se umeša u naš odnos, ti rešavaš, kad se umeša muškarac, ja - nastavio je Filip.
Okej, samo nemoj da me upoređuješ - naredila mu je Maja.

Car je potom rekao Maji da ima potrebu da razgovara sa Dejanom zbog svega što se izdešavalo.

Dalila se ranom zorom našla u pušionici sa svojim drugaricama Anđelom i Martinom. Dalila je otkrila da sumnja da je trudna sa Carem, i da moli Boga po prvi put da se to nije desilo. Naime, ona je ispričala i kako ju je Car vređao tokom svađe koju su imali u hotelu pre 7 dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarke su nakon toga osule paljbu po Caru i njegovom ponašanju i svemu što je uradio.

Ovakav tok rijalitija niko nije očekivao, i nema sumnje da će zadrugari još više da iznenade sve svojim odlukama i postupcima koje će uraditi.

Autor: N.B.

#Zadruga