AKTUELNO

Odlučna da ide do kraja uzdignute glave!

Ognjen Amidžić je ovog utorka u svjoj kultnoj emisiji ''Amidži Šou'' ugostio više nego aktuelni dvojac, i to bivše supružnike o kojima bruji čitav region. Ljubavna drama Dejana, Dalile, Cara i Maje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a Dragojevići su otvorili duše pred milionima gledalaca televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan i Dalila su za kraj otkrili svoja očekivanja do kraja ''Zadruge 5'', a Dalila je priznala da nikada Filipu Caru neće preći preko izdaje sa Majom Marinković.

Ako se desio poljubac, ili priča gde sam ja ispljuvana, ne mogu preći preko toga. Ne bih oprostila tu prevaru, sama ću ići do kraja. Izaći ću jaka kao i uvek, ja sam jaka žena. A to što sam na dnu trenutno, izboriću se sa tim. Verovatno napolju postoji neko ko ne gleda crno, inače ako niste znali Zadruga 5 je postala svetilište za sve ove što se peru. Znam samo da idem pravac kod svojih prijatelja da sednem za šank, malo da se provedem i idem dalje - priča Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Do Nove godine pravim čišćenje sebe, i vraćam se na ono što sam bio do pre 5 godina. Imam osećaj kao da sam pušten s lanca. Tako da ne znam šta može biti. Ne mogu da pretpostavim šta može da se desi - zaključio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.