AKTUELNO

Dirljivo!

Ognjen Amidžić je ovog utorka u svjoj kultnoj emisiji ''Amidži Šou'' ugostio više nego aktuelni dvojac, i to bivše supružnike o kojima bruji čitav region. Ljubavna drama Dejana, Dalile, Cara i Maje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a Dragojevići su spremni na suočavanje pred milionskim auditorujumom televizije Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejanu i Dalili je pušten snimak sa venčanja, nakon kog se Dalila rasplakala, pa prisetila uspomena sa Dejanom:

Zaplakala sam, videla sam te neke momente koji su mi bili najlepši, to su neka sećanja kojih se uvek setim, lepa su... Što se tiče ljubavi, ja sam rekla i stojim pri tome da ja njega volim kao čoveka koji je bio uz mene u svim mojim lomovima i naravno da imam lepe uspomene na nas, bila bih luda kad bih rekla suprotno. Ali, eto, desilo mi se to što se desilo. Svakako kad vidim neke stvari, probude mi emocije - priča Dalila.
Ono što mi se vrtelo po glavi ceo ovaj period, kada sam potpisivao na vratima razvod, i video datum, to je ono čega sam se setio. Mene je sve to bolelo, meni ne treba da se napomene snimkom. Sve mi prolazi kroz glavu. Naš mir i spokoj, kad otvoriš vrata i uđeš u kuću, kad uđeš u kuću sve to spadne, tu se osećao mir i sloga, to je bilo naše gnezdo i oaza mira - priča Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam uradio za nju je ludo. Milijardu stvari, porodica, borba za nju... Sve što sam promenio za nju, sebe... Za nju sam uradio toliko toga, a ona sve hoće da opovrgne, meni to ne smeta... Da li je svesna, ne znam, ali znam koliko sam pružio sve - zaključio je Dejan.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.