AKTUELNO

Objasnio kako stoje stvari.

Maja Marinković i Filip Car ne izlaze iz Paba, ceo dan pokušavajući da izbegnu susret sa Dalilom Dragojević. Sedeli su sa zadrugarima, pa se dotakli teme Filipove prevare svoje kako je rekao vanserijske ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona j trebala na neki kulturniji način da ustane i kaže, 'moj brak nije u redu, neka je praznina', a ne da flertuje sa njim pa onda da razmisli šta nije u redu - govorio je Mića.
Šta je ova Zadruga, za jedan dan ti se promeni život kao za pet godina napolju - dodao je Car.
Ne može baš to tako, ne možeš lako sve držati u sebi. Ono kad sam bio sa Minom, ustanem i plačem a ja po sahranama ne plačem. Ljudi napolju ne shvataju, kada stalno razmišljaš, kada ti igra želudac... Hiljadu stvari u glavi, da li je flertovala, da li će se pomiriti sa Dejanom, a ti je sve više dižeš pa pukneš kao guma na autoputu, to mi se opet desilo - nastavio je Car.
Najgore je kajati se, uradio si uradio - dodaoje Mića.
Ma i kad me pitaju, ja ću lepo reći kakve promene, to sam ja i takav sam. Ja sam ovo, živim život, ceo život sam lud i nenormalan, adrenalinski zavisnik, ja nisam za kuću, mirne kaučeve i sedenje. Nabili mi komplekse kao samo splavovi, Etno selo, pa naravno, šta treba da sedim da čitam knjigu. Kao sad ja treba ovo ili ono, ja samo trebam živeti. Evo kad je ona rekla hoće da živi sa mnom, evo živeli smo zajedno mesec dana pun gas - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga