AKTUELNO

Iznenađen!

Maja Marinković i Filip Car, od danas su ponovo nerazdvojni. Dok je njegova devojka načula glasine i predosetila problem i moguću prevaru, Marinkovićeva nije časila časa i svojim šarmom potpuno je pridobila svog bivšeg dečka.

Tokom dana, neutešna Dalila Dragojević je prolila gorke suze, niko od njenih prijatelja nije uspeo da je smiri. Za vreme tog emotivnog kraha, Maja i Car postali su sve bliži, da bi se na kraju prepustili svojim strastima, ljubili se i grlili tokom celog dana ne skrivajući se od kamera. Jedini problem koji trenutno imaju je kako to saopštiti Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom, portal Pink. rs kontakrirao je Majinog oca, Radomira Marinkovića Takija, kako bi prokomentarisao najnovije dešavanje u Zadruzi, koje je mnoge ostavilo bez daha.

Ceo dan sam u Novom Sadu uživam sa svojom novom ljubavi. Nisam ispratio današnji dan. Ljubili su se? Moje saučešće - našalio se Taki.

Foto: Pink.rs

Maja je mnoge ostavile bez daha, pa tako i Filipa Cara. Moram priznati da sam u neku ruku to i očekivao jer su oni letos imali jako lep odnos. Strahujem, jer on ume da bude grub sa devojkama, što smo već imali prilike da vidimo. Ali, i Maja sama kaže da oni imaju jako zdrav odnos i da od njega nikada nije čula ništa slično. Njih dvoje su slični i valjda se kapiraju, totalno drugačiji odnos imaju u odnosu na ostale veze u kojima su bili. Sa njim se samo jednom posvađala i to kada su bili u Beču, shvatio je tada sa njom nema šale. Car se nje malo i plaši, tako da verujem da će sve biti u redu. Neka im je sa srećom - priča Taki.

Foto: Pink.rs

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga