AKTUELNO

PRONELA SE VEST NA MERIMINOJ SAHRANI O MRKINOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Evo kakvi su rezultati danas i kako se Ana Bekuta drži

Vesti o zdravstvenom stanju Milutina Mrkonjića, koji je zbrinut u KBC "Dragiša Mišović", domaća javnost danima prati u domaćim medijima, a sada su poznati novi detalji. Njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta, danas je prisustvovala sahrani svoje kume Merime Njegomir, gde se, pišu mediji, poverila prijatelju koji je pitao za Milutinovo zdravlje.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Mrki je bolje, bolji su rezultati nego juče i doktori se nadaju da će biti još bolje - rekla je prijatelju Ana Bekuta vidno potresena, zahvaljujući mu na brizi.

Podsetimo, Mrkonjić se već danima nalazi na bolničkom lečenju u Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog ozbiljnih komplikacija u radu srca i priključen je na respirator. Lekari sa klinike u kojoj je Mrkonjić hospitalizovan ranije su rekli da je političar u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. On je, inače, početkom novembra završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker, a pre toga, u avgustu, je operisao je srčane zaliske.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs