AKTUELNO

ŽESTOKO!

U toku je raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Marka Janjuševića Janjuša kojeg je na to mesto postavio Ivan Radosavljević Beli koji je noćas napustio velelepno imanje. 

Naredni mali budžet je za Irmu. Nekad si mi simpatična, a nekad iritantna. Komentarišeš svaku temu, ali sama sobom. Nije mi jasno kako se umešaš u svaku moguću temu. Učežeš sa svih strana, sve komentarišeš za sve imaš mišljenje, ti si sve rekla. Nije mi jasno što tako radiš - rekao je Janjuš.
Svaka moja je bitna, zato ja pričam - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji za MIhića. Ti od sebe praviš žrtvu, kao svi te napadaju, to nikkao ne ide. Za mene si bezopasan, smešan si mi. - rekao je Janjuš za Mihića.
Za Anđelu ide srednji budžet. Bila si mi jako iritnatna na početku rijalitija, nisam mogao da te smislim, ali sada si okej prema meni. Mislim da si zaljubljena u Mateju i da bi ti bila sa njim, ali ne znam šta je sa njim. Bili biste najlepši par - rekao je Janjuš od Anđeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet, Martina, Izvini dala si mi srednji dva puta, ali meni je teško imam draže ljude - dodao je Janjuš.
Veliki budžet za Mikija, on i ja smo ove sezone nikad bolji, nakon prethodnih sezona i sada smo top - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijani ide srednji budžet, ali ga nisi zaslužila, pa ću ti dati mali. Marijana imali smo svađu koja je bila katastrofalna. Sa tobom niko ne zna na čemu je: Mislim da nisi iskrena ni u jednom odnosu, ispadaš jako kvarna u mnogom situacijama. kataklizma si, i veoma mi je žao zbog toga, a meni si rekla najgoru stvar koju mi je iko rekao - rekao je Janjuš.
Mislim da su ti neki rekli mnogo gore stvari od mene - dodala je ona.
Ali oni su se pokajali a tebe boli ku*ac. Krenula si da vileniš za 2000 dinara, a sada si pokazal sve. - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.B.

#Zadruga