AKTUELNO

Težak dan za Tijanu Pricu!

Tuga je zavladala u porodici čuvene voditeljke televizije Pink, koja se potresnim rečima oprostila od člana porodice preko Instagram profila.

Voditeljka ''Premijera - Vikend Specijala'', Tijana Prica na Instagram profilu objavila je tužne vesti o gubitku člana porodice koji je za nju predstavljao ceo svet. Naime, kako Tijana navodi u objavi kojom se oprostila od dede Miloša, on je bio profesor u penziji dok je studirala novinarstvo na Političkim naukama i bio joj je podrška sve vreme dok je radila i školovala se. 

Nakon duge i teške bolesti, deda Miloš je preminuo, a voditeljka se potresnim rečima oprostila od njega. U komentarima su se našli mnogi Tijanini pratioci koji su joj upućivali reči podrške i izjavljivali saučešća. 

Dok sam studirala Fakultet Političkih Nauka i radila na televiziji "Pink" svi su me pitali kako postižem da spremim ispite, moj odgovor je bio imam njega - deda Miloša, profesora u penziji, on je čitao na hiljade strana o kojima smo dugo diskutovali i tako pripremali moje ispite! Hvala ti deda za sve! - napisala je pre sat vremena neutešna Tijana uz emotikon slomljenog srca.

Foto: RTV Pink /Jelena Simonović

Autor: M.M.