AKTUELNO

Razvezao jezik!

Danas je kao bomba odjeknula vest da je novi vođa u ''Zadruzi 5'' Marko Janjušević Janjuš. Očekuje se prava paklena nedelja, a svi se pitaju ko će biti omiljena ličnost i spavati sa Janjušem u hotelu, s obzirom da je njegova bivša ljubav Maja Marinković napravila pravu pometnju svojim ulaskom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasno se videlo da Janjušu nije svejedno kada je Maja u pitanju, a povodom raspleta situacije za Pink.rs oglasio se Majin otac, Radomir Taki Marinković, koji je otkrio čega se naviše plaši:

Maja može da bude omiljena, ne mora da spava u hotelu. To je njegova stvar koga će da izabere, ali ona ne mora da spava u hotelu. Mnogima je zastao dah kada je Maja ušla, a i njemu čini mi se. Ne smem nešto da izjavim pa posle da budem kontradiktoran. Ja sam protiv te veze, ne bih voleo da se pomire i nikada to ne bih prihvatio. Svi znamo kakvi nemili događaji su se desili - priča Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo mi sinoć, prišao je Maji. Počeo je sa onim njegovim manipulacijama, on u kući nema ulogu i nema ga nigde. Mora da bude bitan, pa bi sa Majom. Ne pravi šou, ne doprinosi programu, sem malo sa Deniz, ali to je zanemarljivo. Sad svi hoće oko Maje da se tresu, da budu u kadru i da budu bitni. Dug je vremenski period, plašim se samo da ne bude mnogo navalentan i da Maji ne popuste kočnice, stvarno ne bih voleo da se tako nešto desi - zaključio je Taki za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.