AKTUELNO

Evo kako je Ana reagovala!

Nakon pauze za reklame, Mina Vrbaški je u emisiji "Izbacivanje" zamolila voditeljku Dušicu Jakovljević da pusti glasovnu poruku najboljeg druga Mensura Ajdarpašića.

Jedan od najboljih Mensurovih drugara me je zamolio da pustim poruku glasovnu - rekla je Mina, što je i uradila:

Foto: TV Pink Printscreen

Glasali smo da se izbaci taj Slinojed, ona je folirant, znamo šta ga je lagala, sve vreme ga je lagala. Koristi Mensura. Folirant, Slinojed napolje. Glasamo da ona ispadne. Ne mogu da verujem da je došao u ovo stanje zbog jednog Slinojeda. Ona koristi njegovu dobrotu - rekao je Mensurov drug.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima pravo na svoje mišljenje, ja ću podržati svoje dete u svakom slučaju. Neka priča ko šta hoće, meni je bitno da je moje dete dobro. Vidim da u nekim momentima nije dobro. Ali se drži. A sve te njene psovke, to su naglasci da joj nije dobro - rekla je Ana, Miličina majka.
Meni Mensurovi fanovi šalju da su se udružili i da glasaju za Belog, protiv Milice - istakao je Noris, drug Ivana Radosavljevića i dečko koji je povezivan sa Milicom.
To se nikad nije desilo, toliko dignuta prašina, da neko toliko nekog ne voli. Mensur se još nije oporavio od naše veze - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je u njoj tražio tebe ili i dalje traži tebe - dodao je Noris.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.