AKTUELNO

Fanovi su, preko fotografije sa Mihajlom koju je ova brineta objavila na Instagramu, saznali da mu je upravo ona nova emotivna partnerka.

Reper Mihajlo Veruović Vojaž prvi put nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Brekvicom priznao je da ima novu devojku i da je ponovo srećan u ljubavi.Naime, kako sada prenosi Telegraf, reč je o influenserki Čagli Ben, koja je tri godine starija od njega i ima preko 105.000 pratioca na Instagramu.

Fanovi su, preko fotografije sa Mihajlom koju je ova brineta objavila na Instagramu, saznali da mu je upravo ona nova emotivna partnerka.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Nije dugo trebalo da počnu da je porede sa Breskvicom i mahom svi su oduševljeni izborom mladog muzičara.Podsetimo, da ima novu devojku saznalo se kada je Vojaž uputio izvinjenje zato što je na nastupu u Atlanti podigao tri prsta.

- Želim da se izvinim svima koji su se osetili uvređeno ili neprijatno. Za mene tri prsta nisu fašistički ili nacionalistički simbol, samo se tako pozdravljamo. Izvinjavam se jer nisam imalo lošu nameru - rekao je, a kao dokaz da nije nacionalista istakao je ko mu je nova devojka.

- Poznat sam po tome što volim sve i što širim ljubav. Tu sam za sve i nisam nacionalista. Moj menadžment je iz Bosne i Hercegovine. Devojka s kojom se trenutno viđam je muslimanka. Nemam mržnju u svom srcu. Želim da se izvinim svima jer imam tu potrebu - dodao je.

Autor: M.K.