AKTUELNO

Totalni preokret!

Noć za nama napravila je opštu pometnju, kako u javnosti, tako i u Beloj kući. Veče je definitivno obeležio ulazak Maje Marinković koja je kako kaže spremna da promeni tok rijalitija. Ova zadrugarka je sa sobom donela mnoštvo reakcija, konflikata, osmeha ali i suza.

Foto: TV Pink Printscreen

Početak večeri obeležilo je njeno gostovanje u studiju kod Dušice Jakovljević, gde je otkrila par šokantnih informacija i svima zagolicala maštu onim što je najavila. Pravo iznenađenje za javnost bila je informacija da joj se Dalilin otac javio i zamolio da čuva bivšeg zeta Dejana Dragojevića.

Držim iznenađenje za jednu osobu. Parfem je u pitanju, videćete za koga! - otkrila je Maja na samom početku.
Pojedinima neće biti prijatno, svakome po zasluzi, dobro znaju šta su pričali i kako su se ponašali, svako neka snosi posledice. Filip je jako labilan, karakter mu je slab, verujem da će mnogima biti vrlo zanimljivo, radiću onako kako se osećam. Na ljubav sa Janjušem je stavljena tačka, volela bih da tako i ostane. Vreme će pokazati, svakako da Filipu neće biti dobro kada me bude video. Pojedinim osobama se neću javiti, neću sada da otkrijem sve - rekla je Maja.
U Filipa sam se zaljubila, ali to ne može da se poredi sa Janjušem. Međutim, desile su se stvari koje su me povredile, ohladila sam se i od jednog i od drugog. Nisam emotivno zagrejana ni za jednog, slobodna sam trenutno. Dejan mi je jako simpatičan, mislim da je on nedužan u celoj priči. Dalila je svima moralisala tamo, ne bih je svrstala u ženski rod, ona je meni nečovek, nemam lepo mišljenje o njoj. Nikada ne bih mogla da se družim sa njom, a Deki mi je skroz kul, mnogo je bolji sada kad je slobodan - objasnila je Marinkovićeva.

Kada je došlo vreme za njen ulazak, nastao je muk u Beloj kući, na prve taktove njene pesme koju su zadrugari imali prike da čuju pre nego što je ušetala. Reakcije su bile različite, ali niko nije ostao ravnodušan. Kada je Marinkovićeva uručila poklon parfem Dejanu Dragojeviću svima su pale vilice.

Foto: TV Pink Printscreen

Njeno obraćanje zadrugarima za crnim stolom je sve ostavilo bez daha i tenzija je počela da raste.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković svima je pružila ruku osim Dalili Dragjević i svojim bivšim partnerima Marku Janjuševiću i Filipu Caru. Njih troje nisu mogli da sakriju svoju neprijatnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Osmakčić jedan je od zadrugara koji nije mogao da sakrije svoju očaranost Majom, te je išao za njom i uputio joj par komplimenata. Takođe, zadrugar je dobio pozdrave i od svoje omiljene ličnosti koja je nedavno napustila Belu kuću, Stanije Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipu Caru se ovo oduševljenje nije dopalo, pa je jače od njega bilo da prokomentariše Osmakčića i to pred svojom devojkom.

Nakon parfema koji je poklonila Dejanu, prenela mu je pozdrave i od njegovog rođenog brata Davida Dragojevića.

Vrlo brzo je počela emisija Pitanja novinara, koje otvorila baš ona i napravila opštu pometnju svojim odgovorima, kao i prvim suočavanjem sa Filipom Carem. U nekom trenutku joj je pružio ruku i zamolio za oproštaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Pravdanje i maratonski razgovor od strane Filipa Cara usledili su nakon pružanja ruke svojoj bivšoj ljubavi. Dalila se uspešno pravila da je sve u redu, ali to nije dugo trajalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos ne može niko da poremeti, samo ti i ja. Imam osećaj kao da nikad nisam bio sa njom, kao da smo prijatelji. Nemam osećaj da sam bio sa njom, šta smo mi i bili - rekao je Car.

Ni Janjuš nije mogao da sakrije svoju nervozu, pa je kolaletarna šteta bila Sandra Ćaprić, koja je u poslednjih nekoliko dana u izuzetno bliskom odnosu sa njim. Podsetimo, Čaprićeva je bila sa Carem na samom početku rijalitija, a sada flertuje sa Janjušem, što je u oba slučaja 'stala na žulj' Maji Marinković jer su oba zadrugara njeni bivši partneri.

Vrlo brzo nakon reklama, usledilo je suočavanje koje se dugo čekalo, Dalila i Maja Marinković 'ukrstile su svoja koplja' i prvi put se suočile oči u oči. Ovaj duel je napravio opšti haos, ali i potresao Dejana Dragojevića koji je dobacivao svojoj bivšoj ženi tokom njenog izlaganja. Nakon toga je i Dalila izgubila kompas i ljubomorisala zbog Cara i Maje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam, smatram da nisam pogrešila, ja sam se izvinila, ona meni nije pružila ruku. Filip je uvek govorio da će ako ona uđe popričati sa njom. Ja nemam ništa protiv toga. Očekivala sam da pruži ruku - rekla je Dalila.
Ja ne znam da li je realno da neko pruži ruku posle ovih reči koje su izrečene, ja je nikada nisam prva uvredila niti komentarisala. Ona je rekla da sam devojka koja radi neke stvari posle žurke, ja nisam došla da vređam ,samo ću da iznosim svoje mišljenje. Znam da nema lepo mišljenje o meni - rekla je Maja.
Ako ona želi konflikt, imaće ga, čula sam neka peckanja, prvo taj parfem - počela je Dalila.
Jako je fer što je Filip pružio ruku Maji, ali ono što sam primetila je osmeh i to da sve nije završeno. Filipov osmeh, Maja može da radi šta hoće. Smatram da je taj osmeh nedovršen. Mislim da je najbolje da se povučem, da vidim kako će to da se odvije. Smatram da treba da se povučem. Ne vidim potrebu takvog smejanja. Ne znam šta je smešno u toj priči. Ne znam da li ste vi videli osmeh na mom licu kad se raspravljam sa Dejanom. Osmeh nije postojao - rekla je Dalila.
Ja osmeh imam prema osobama koje mi prijaju. Jako je ružno bilo da gledam ovaj osmeh - nastavila je Dragojevićka.
Zamisli kako je meni bilo da gledam ja to mesec dana, a sad je njoj loše, a ja sam lažno patetisao. Pritom si Majine kutije bacala u jezero, sklanjala lemura... - istakao je Dragojević.

Dalili su tokom emisije popustile kočnice i jasno je Filipu stavljala do znanja šta joj smeta.

Onakve reči što ona priča, da nju nisi vređao. Sad ima svako pravo da mi kaže. Jako ružna situacija, da ja sedim na dvosedu, na svake tri sekunde tvoj osmeh - pričala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Car nisu jedini par kome je zasmetalo Majino prisustvo, već su Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić upali u nove probleme. Iako su ovih dana u svađi, njihov odnos se potpuno poremetio ulaskom Maje, kojom je ovaj zadrugar očaran. Viktoriji se to ni malo nije dopalo te je ubrzo napravila haos.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo neki konflikt, pa smo se pomirili. Pa smo imali drugi, gde sam ja htela da izazovem njegovu rekaciju. Izudarala, slomila stvari, završila u zatvoru. Juče sam posle Igre istine porazgovarala sa njim, smatrala da, pošto smo iz kombinacije ušli u neki ozbiljniji odnos, treba da mu dam šansu, da se prepustim u celosti. To sam i uradila. Na kraju je ispalo da on gleda sve kroz s*ks. Obećala sam mu malopre da neću da ga vređam. Juče sam izašla da pričam sa njim, dečko se uplašio zbog reakcije koju imam kad poludim. Ne želim da ga vređam, iako mi je teško. To će možda trajati par dana, možda mesec dana, njemu je mnogo lakše. Ja sam slagala da je bolje da se imaju kombinacije, da nemam emocije, jer se uvek ispostavi da sam povređena. I u ovom slučaju sam pogrešila. Smatram da je taj odnos trebalo samo da bude par puta s*ks i to je to. Ovim činom večeras, ulaskom Maje Marinković, smatram da ona ima potpuno pravo da radi nešto sa njim. Ali on me je flertom sa Majom spustio. Osetio se bitnim. Majo, daješ mu na kadru. Dečko je toliko vulgaran i bezobrazan, mrzi žene, koristi situacije - pričala je Viki.
Ja kao budem počela da mu svetim, zlostavlja ću ga, od danas si moja psiho meta - zaklela mu se Viki.

Iznenađenjima tu nije bio kraj. Maja je u jednom trenutku indirektno prenala Dejanu jako važnu informaciju. Dragojević je iskoristio priliku i svojim zadrugarima otkrio svoje ciljeve i planove za budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo je došlo vreme i da se bivši ljubavni partneri suoče, prvi put nakon prethodne sezone zadruge i otvore svoje karte pred novinarima i javnošću.

Naš odnos je završen, logično je da ja nemam veze sa tim: Nisam morao da budem podignut ni sada. Naravno, očekivao sam, uvek će biti pitanja, kontakt, to je tako. Samo sam odgovorio na pitanje. Nije trebalo prvi svakako, to je realnost. Ja joj se nisam prvi javio, da je pružila ruku, ja bih joj pružio ruku. Znalo se da će otprilike ući nekad, ja sam dosta puta pitan kako ću se ponašati. Od mene rat i svađe ne može da očekuje, prvi neću zadirkivati. Zavisi od nje odnos sa mnom - govorio je Janjuš.
Kad je ono bilo, ja se nisam zaljubio u njene grudi, nije bio taj neki izgled, to je poenta cele priče. Ne bih da komentarišem grudi... Izvini, šta si me pitao... Moram da pohvalim i damski šešir, kao da je unuka Desanke Maksimović. Prošli put smo se na ovaj datum pomirili, zamisli slučajnost da tad uđe. Od mene može da očekuje i kiflice... - naveo je Janjuš.
Verujem da on misli da sam lepa, kao i drugi. To što je izabrao Sandru, ne bih se bavila tom temom, ja mu želim svu sreću. Ne bih ja tu poredila neke životinjice - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Novi haosi su nastali, kada se Dejan Dragojević javno obratio Maji i zahvalio se na poklonu. Dalila se osetila prozvanom, pa su bivšu supružnici došli u sukob, što je za sobom povuklo i posledice na njenu novu vezu.

Drago mi je i lepo je videti nešto lepo u kući. Prija tišina i nikad tišina nije bila glasnija. Majin ulazak je napravio ozbiljnu pometnju pogotovo u šaragama. Ona je izdigla sebe, a ostavljena je, kada se pričao o tom lažnom moralu, pričalo se da ona pati napolju, a sad se vidi kako se to završilo. Sutra je žurka, naparfemisaću se, pa će da se poseče masa. Neke stvari ovde nisu rasčišćenje, videčemo da li vatra da se razbukti, ali to je odnos koji ja neću da komentarišem. Imali ste priliku kako se neko oseća loše posle pružanje ruke, neka vidi kako je bilo meni - ispričao je Dejan.
Rekla sam da sam kroz život uvek morala da kalkulišem da li ću nekoga povrediti, šta će ko reći. Pametni ljudi shvataju, ja sam od početka pričala sve. Da, lagala sam u nekim situacijama, nisam imala hrabrosti. Sad pričam sve, što na um, to na drum. Bolje je da pričam ovako da me svi čuju, nego da pričam sa strane. Tako sam i ovo sa Majom. Više ništa ne kalkulišem, živim život onakav kakav bih živela napolju. Samo ću ja da odgovaram za svoje grehove. Ja ću biti sama koja će izaći sa ožiljkom na leđima, ali ta ožiljak će mi biti drag. Imate one koji vam nose traumu i oni koji vam nose sreću. Rekla sam i Filipu da više neću terati inat, situacija je ozbiljna. Ima osećaj kao da sve ovo traje večnost, da odnos sa Filipom traje sto godina, a ne samo mesec dana - istakla je Dalila
Da li te je ponizilo kao ženu to što ti je Dejan rekao da si silos za punjenje semenkama - pitao je Darko.
To je za nju kompliment. Kad sam je hvalio, bio sam p*čkast. Ona dođe ovde, hvali se kako je proslavila razvod, kako ju je punio, pravi bebu. Silos se puni, ti si onda silos - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Neočekivana situacije se dogodila kada Marko Janjušević Janjuš, nije izdržao do kraja, pa je prišao svojoj bivšoj ljubavi uz sledeće reči:

Mi nećemo da se svađamo - rekao je Janjuš.

Suprotno tome, Filip Car je odlučio dajavno prizna svoje emocije i prizna da li je ulazak Maje Marinković pomutio njegov um i napravio problem u njegovoj novoj vezi.

Neke stvari koje ja vidim i ne dajem za pravo za to što pričaju, jednom mi je bilo žao, ali kada mislim da Dejan priča nešto što nije upravu ja ću to reći. Ako budu neke situacije da ja nisam u pravu reći ću to, drago mi je kada vidim Dejana da ustane i kaže šta misli, mislim da je i njemu lakše. Ne slažemo se u svemu - rekao je Car.
Maja je neko ko je u rijalitiju par godina, nije nebitna, uđe ovde i poremeti glave svima nama, ovi mogu samo da balave. Zaključci mnogih ljudi me ne zanimaju. Imaju pravo da iznose svoje mišljenje, ali se ne slažem sa tim. Dalila je pričala baš po mom ukusu, ja nisam voleo kod nje, kada mislim da se pere ili neke stvari okreće, a sve je jasno - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije, nisu bili mirni ni Miljana Kulić i Lazar Čolić. Dugovanja i finansije su bile jedna od tema novinara, na šta je ovaj ljubavni par odreagovao burno, ušao u novi sukob i otkrio šokantne detalje iz prošlosti.

90% lažeš, jesi svesna toga. To je tvoja sramota. Ja dok sam bio otet ona je izgrala aparate, ali nema veze. Nije istina, dugove mi nije vraćala osim jedom za nekih sedamnso eura. A svedoci ste koliko mi je stvari uništila. Ni jedan dug mi nije vratila. Ja sam stvari rešio pomoću ove kuće. Da nije nje ja ne bih bio ovde. Sumnjam da ovo što traži od mene nije njena inicijativa. Njena majka me je između redova pitala šta se dešava sa onim. Ja sam joj dao i punumoć i sve. Trebalo je da se ode kod notara, ja nisam otišao. kada sam ušao ono me napdala ovde, a ja je držao kao malo vode na dlanu. Dobijam saldo uvreda da račun moje porodice. SInoć mi je rekla da ako ne potpišem, ona će da pobegne. Vidim da moj život može da ode i ozbiljno skrene. Ja sam rekao da ću da potpišem, uradiću to da ona ne bi napustila rijaliti, ali pod uslovom da me zaobiđe u širokom luku. Ja znam da sam ja zbog nje ovde, i reći ću svojoj majci da se ne brine, snaći ću se u životu kao i uvek i videćemo kome je važna ljubav, a kome novac - kleo se Zola.

Dejan Dragojević je ponovo video svoju sada već bivšu ženu u ljubavnom zanosu sa Carem i slomio se.

Za sve ono što sam se borio više nema, a izgubio sam sebe - rekao je Dejan.
Gadan mi je osećaj kada vidim da se ljube, gadan, ubaci me u trip da je to neverovatno. Kao da ona pati i hoće da izazove neku reakciju - naveo je Dejan.

Da veče bude kompletno,k dogodio se još jedan karambol. Stefan Mihić i Nikola Grujić su ušli u ozbiljan sukob.

Kunem ti se, još jednom me spomeni pred novinarima ovako, lupiću ti takvu šamarčinu... Takvu šamarčinu ću ti roknuti. Još jednom reci nešto tako, okrenućeš se tri puta. još jedared, dobićeš takvu šamarčinu, da ću ti j*bati majku u p*čku - govorio je Mihić.
Danas mi je slava - odgovorio je Gruja.
Boli me k*rac za tvoju slavu. Ne interesuješ me ni ti, ni tvoja Mima, štakor. kao što sam Dinu zveknuo, tako ću i tebi - nastaivo je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković je u svom obraćanju zadrugarima za crnim stolom navela da rijaliti tek sada može da počne, tako da nam ostaje da ispratimo da li će biti u pravu i kako će se situacija odvijati nakon njenog ulaska u Belu kuću.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga