AKTUELNO

Drama!

Nakon Dejana Dragojevića, svoje mišljenje o razvodu u emisiji "Pitanja novinara" iznela je i Dalila Dragojević.

Ja sam pre svega dobila slobodu, da više nisam papirološki udata žena, iako sam se odavno oslobodila tog osećaja. Sad sam formalno razvedena žena i dobila sam tu slobodu da niko ne može da mi prebaci vilo šta... Sada više nisam, u tom smislu sam slobodna žena i žena koja je u vezi sa novim muškarcem. Što se tiče samog poptisa, zaigralo mi je srce u tom trenutku. Sam čin da je to tako brzo stiglo... Kad sam videla ime roditelja, to me je potreslo... Nekako sam imala osećaj da mi kolena klecaju... Samo to njegovo ime me je vratilo na to. Ali ne mogu da idem protiv sebe, da samu sebe sačuvam od nekih stvari. Ne mogu sebe da sputavam, gde bi trebalo da se sputavam. Tebi sam rekla da sebe upoznajem, neku novu sebe. Čitav život sam nešto kalkulisala, šta će reći ovaj, šta će reći onaj, umorila sam se -

Foto: TV Pink Printscreen

Znači da si odavno to htela - dobacio je Dejan.
Rekla sam da sam kroz život uvek morala da kalkulišem da li ću nekoga povrediti, šta će ko reći. Pametni ljudi shvataju, ja sam od početka pričala sve. Da, lagala sam u nekim situacijama, nisam imala hrabrosti. Sad pričam sve, što na um, to na drum. Bolje je da pričam ovako da me svi čuju, nego da pričam sa strane. Tako sam i ovo sa Majom. Više ništa ne kalkulišem, živim život onakav kakav bih živela napolju. Samo ću ja da odgovaram za svoje grehove. Ja ću biti sama koja će izaći sa ožiljkom na leđima, ali ta ožiljak će mi biti drag. Imate one koji vam nose traumu i oni koji vam nose sreću. Rekla sam i Filipu da više neću terati inat, situacija je ozbiljna. Ima osećaj kao da sve ovo traje večnost, da odnos sa Filipom traje sto godina, a ne samo mesec dana - istakla je Dalila.
Da li te je ponizilo kao ženu to što ti je Dejan rekao da si silos za punjenje semenkama - pitao je Darko.
To je za nju kompliment. Kad sam je hvalio, bio sam p*čkast. Ona dođe ovde, hvali se kako je proslavila razvod, kako ju je punio, pravi bebu. Silos se puni, ti si onda silos - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Povređuju me te reči, ali to je njegovo. Ja sam imala par nekih uvreda i gađanje flašicama, jedan nasrtaj. To se neće ponoviti. Ja ga više neću peckati, niti komentarisati. Sve sam rekla o svom odnosu. Bilo je lepo dok je trajalo, desila se ljubav, zaljubila sam se. On je bio dobar čovak prema meni, pazio me, mazio me... Ja sam ga povredila, ima pravo da priča šta hoće - rekla je Dalila.
Nije ona mene povredila, ona me je povredila, ponizila, uništila, osakatila. Mesec dana je trajala tortura, lagala me je mesec dana - ustao je Dejan.
Ja se izvinjavam Dejanu Dragojević za sve što sam uradila. Od juče, Dejan Dragojević neće dobiti nijednu uvredu, niti provokaciju. Sve što uradi, biće od strane njega. Želim mu puno sreće. Što se tiče Filipovog izražavanja, to govori o njemu. Što se tiče o mom oprostu, to govori o meni: Šta sam ja da ne oprostim uvredu? Samo se nadam da se te stvari neće ponavljati. Ne samo da tako vređa mene, nego daje oružje drugim ljudima - pričala je Dragojevićka.
Pet godina sam verovao u njene laži, predstavljala mi je odnos kao bajku. Ja sam odabrao da joj verujem, poverenje je izigrala. Ona ga je pop*šala u tri dana. Ona je Filipu isto uradila sa Markom posle dve nedelje. Sam joj je rekao, posle pet godina braka je našla momka koji joj tri puta ispušta seme. Druga stvar, tera mu inat, kreće da ide da pleše sa likom. Zašto napada Rešićku i Viki, možda joj se sviđa Marko, liči na njenog bivšeg... Tu postoje neke stvari. Hvala Bogu, ja sam se toga rešio, ona neka i dalje predstavlja lažni moral - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kada se rešim nekog otpada u životu, nemam potrebu da pričam o tome. Zašto gospodin i dalje priča o meni? Ja sam smeće koje je bačeno u kantu, meni je tu super. Ja ni u jednom trenutku nisam rekla da sam bacila otpad, nego druga strana priča da sam otpad, smeće. Kad se već rešio toga, neka me se mane. Imam ja svojih problema. Imam ljubavnih problema ovamo, ne mogu da se bavim time da li sam smeće ili nisam. Ja sam otpad i meni je lepo. Ako je to nešto ružno, razapnite me. Lepo mi je da budem i grešnica i preljubica. Meni je trenutno lepo u Zadruzi. Kada imam nervne slomove, to je kad se nalazim na dnu kante sa svojim partnerom, koji me gađa papirima, ali ih ja izbacim - istakla je Dalila.
Videćete šta će se sve dešavati. Ničija normalna porodica ovo neće da prihvati u kuću. Desiće se veridba njenim insistiranjem, indirektnim, tu negde pokušava da podigne sebe. Ali ta lestvica će da puca - poručio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.