AKTUELNO

Evo šta ga je najviše oduševilo!

Nakon pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević podigao je i Janjuša, kako bi ga ispitao kako se oseća povodom ulaska Maje Marinković.

Ja sam dobro, kao i svaki dan. Ne osećam se drugačije. Isto mi je kao i svaki dan - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušla Maja, a ti nisi prvi podignut, da li ti je čudno? - pitao je Darko.
Pa nije, naš odnos je završen, logično je da ja nemam veze sa tim: Nisam morao da budem podignut ni sada. Naravno, očekivao sam, uvek će biti pitanja, kontakt, to je tako. Samo sam odgovorio na pitanje. Nije trebalo prvi svakako, to je realnost. Ja joj se nisam prvi javio, da je pružila ruku, ja bih joj pružio ruku. Znalo se da će otprilike ući nekad, ja sam dosta puta pitan kako ću se ponašati. Od mene rat i svađe ne može da očekuje, prvi neću zadirkivati. Zavisi od nje odnos sa mnom - odgovorio je Janjuš.
Kakva ti je Žaklina? - pitao je Darko.
Ne znam kad je karneval u Riju, ali vidim da je bila na putovanju. Izgleda savršeno, mogu u penziju one sa karnevala. Nikad ovako nije izgledala, poradila je na svom telu, svaka čast. Daj Bože da je poradila i na nekim stvarima, sve najbolje - istakao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Majine grudi su nove, kako se tebi čine? Koju ocenu daješ? - pitao je Darko.
Ja sam voleo one prethodne, ali dobro joj stoje, ne mogu da grešim dušu. Do sada jedne od najlepših grudi koje su bile u Zadruzi. Želim joj sve najbolje - rekao je Janjuš.
Majine ili Čaprićkine grudi? - pitao je Tanasijević.
Kad je ono bilo, ja se nisam zaljubio u njene grudi, nije bio taj neki izgled, to je poenta cele priče. Ne bih da komentarišem grudi... Izvini, šta si me pitao... Moram da pohvalim i damski šešir, kao da je unuka Desanke Maksimović. Prošli put smo se na ovaj datum pomirili, zamisli slučajnost da tad uđe. Od mene može da očekuje i kiflice... - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je ušla sa 17 džakova garderobe, šta misliš koliko je kupaćih kostima - prokomentarisao je Darko.
Što se mene tiče, ja mogu da joj nosim te kupaće kostime. Mi smo ovde prešli igricu, to se zna, stvarno je dojadilo i Bogu i narodu to naše, svega je bilo. To smo prešli, ona je valjda svesna nekih stvari, da ne treba da dolazi do tih situacija, ona ima svoj novi život, svoj rijaliti, svoje sve. Nisam video Sandrine grudi, ali eto biram njih. Sa njom ima sad najbliži odnos, to je istina. Ne lažem ništa - pričao je Janjuš.
Gledao sam kako na Franovom rođendanu ti i Sandra slušate Majinu pesmu - rekao je Darko.
Ja tu pesmu volim, često je naručujem, ta pesma će mi uvek biti na srcu. Maserati će mi biti uvod u radio od sad - istakao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.