AKTUELNO

Tek sledi haos!

Nakon suočavanja sa Majom Marinković u emisiji "Pitanja novinara", Dalila Dragojević se obratila Filipu Caru.

Jako je fer što je Filip pružio ruku Maji, ali ono što sam primetila je osmeh i to da sve nije završeno. Filipov osmeh, Maja može da radi šta hoće. Smatram da je taj osmeh nedovršen. Mislim da je najbolje da se povučem, da vidim kako će to da se odvije. Smatram da treba da se povučem. Ne vidim potrebu takvog smejanja. Ne znam šta je smešno u toj priči. Ne znam da li ste vi videli osmeh na mom licu kad se raspravljam sa Dejanom. Osmeh nije postojao - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da s*reš i izmišljaš. Sad ćeš da stavim pauzu ovde, a da komuniciraš sa Karićem. Moje ime ne spominji - ubacio se Dejan.
Ja osmeh imam prema osobama koje mi prijaju. Jako je ružno bilo da gledam ovaj osmeh - nastavila je Dragojevićka.
Zamisli kako je meni bilo da gledam ja to mesec dana, a sad je njoj loše, a ja sam lažno patetisao. Pritom si Majine kutije bacala u jezero, sklanjala lemura... - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejanove komentare neću komentarisati, od danas ima peckalice prema meni, ja nemam vremena to da komentarišem. Dečko se bavi mojim likom i delom. Ovo sada priča da bi Filip čuo, ja sa Karićem nemam ništa, niti ću imati - govorila je Dalila.
Šta pominješ Kariću danas Jahorinu, šta te briga za to? - dodao je Dejan.
Nemam šta da kažem. Prema Maji sam ja bila kriva zbog reči koje sam rekla, ne smatram da sam joj uradila nešto loše. Samo loše reči. Dovoljno sam rekla, neka radi ko šta hoće. Ja nemam snage, niti živaca da bih imala konflikte. Da, jesam izljubomorisama, pa i ja sam sama takva. Kad sam bacala kutiju, nisam znala da je njena, sve dok nisam otvorila poklopac. Da, jesam je izvređala jer ju je on pominjao kad smo se svađali. Čak ju je i danas naveo jer sam ja navela jednu osobu. Sad kad su se sreli, neke stvari su mi evidentne - govorila je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.