AKTUELNO

Žestoko!

U toku emisije "Pitanja novinara", Maja Marinković je ušla u Belu kuću i svojim ulaskom napravila opštu pometnju među svim zadrugarima. 

Voditelj i novinar Darko Tanasijević je podigao Dalilu Dragojević da čuje njen komentar na ovu temu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si - pitao je Darko.
Dobro sam, smatram da nisam pogrešila, ja sam se izvinila, ona meni nije pružila ruku. Filip je uvek govorio da će ako ona uđe popričati sa njom. Ja nemam ništa protiv toga. Očekivala sam da pruži ruku - rekla je Dalila.
Ja ne znam da li je realno da neko pruži ruku posle ovih reči koje su izrečene, ja je nikada nisam prva uvredila niti komentarisala. Ona je rekla da sam devojka koja radi neke stvari posle žurke, ja nisam došla da vređam ,samo ću da iznosim svoje mišljenje. Znam da nema lepo mišljenje o meni - rekla je Maja.
Ako ona želi konflikt, imaće ga, čula sam neka peckanja, prvo taj parfem - počela je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije problem parfem, ja nisam došla da ratujem. Ti si prva počela - ubacila se Maja.
Krenulo je peckanje odmah, razumem je sa te neke ženske stvare, ali ne znam zašto je komentariše Dejana i mene - rekla je Dalila.
Ti si rekla da sam ja devojka za posle žurke, a ti imaš se*s sa švalerom pored muža - odbrusila je Maja.
Ja nemam potrebu da te vređam, on mi nije švaler. Ja ne smatram da sam učitnila neku grešku, mislim da sam čak i zastupala neke stavove. Nema potrebe da se kači nešto što je već poznato javnosti. Ja sam svesna svog postupka - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu:

Autor: N.V.