AKTUELNO

Skrhana bolom!

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je legendarna pevačica Merima Njegomir preminula danas u 68. godini života, njena koleginica i prijateljica Lepa Lukić uključila se uživo u program televizije Pink, i pred milionima gledalaca u ''Vikend Jutru'' sa Jovanom Jeremić otvorila dušu o Merimi:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se smirila, popila sam tabletu, jaka je. Ja to ne pijem kada se tako nešto desi, ali ovo je najteže za mene. Svi znaju da sam sa Merimom bila najbolja koleginica. Imam samo 4 koleginice sa kojima se redovno čujem, jedna od njih je bila i Merima. Ovo što se desilo Merimi je jako brzo. Čula sam se sa njenim sinom Markom, popričala sam i sa njom i rastužila se... Marko mi je rekao da ne plačem pred Merimom, mi svi izbegavamo da plačemo, nije vama teže nego nama deci. Zamolio me je da ne zovem više, ako ne mogu da zaustavim suze - priča Lepa Lukić.
Biti u takvim odnosima sa takvom pevačicom, sa mnom se najviše čula i družila. Ne mogu da verujem! Ja sam vriskala koliko me glava nosi, svi ćemo je pamtiti po dobroj pesmi, kolegijalnosti. Ovo je velika tuga što su otišli Marinko i ona u dve nedelje - zaključila je Lepa Lukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.