AKTUELNO

Čuvenu Risku život nije mazio.

Poznata srpska glumica Radmila Savićević, koju je domaća publika zavolela zbog uloge domaćice Riske u jednoj TV seriji, godinama je svojim duhovitim replikama zasmejavala gledaoce kraj malih ekrana, a mnogi od njih nisu znali da je njen život od najranijeg detinjstva bio izuzetno težak.

Pročitajte još... KALINIĆ U ŠOKU! Snimao ženu na plaži, pa poručio: Bolje da sam uradio OVO nego što sam je odveo na more (VIDEO)

Foto: YouTube screenshot

- Krštena sam posle sedam godina jer nisu hteli da me prime u školu dok nisam bila krštena. To je bio uslov za to vreme. To je bilo strašno. Mog mlađeg brata i mene tata nije hteo da krsti, tada nismo razumeli zašto, valjda iz nekih svojih uverenja. Moj otac je čak zbog toga morao da ode i da ostavi moju majku sa troje dece bez igde ičega. Ali majke su uvek majke i izbore se do kraja. Mi smo imali jedno lepo, siromašno detinjstvo. Ono je bilo toplo, ljudski - prisetila se Radmila davne 1992. godine u jednoj TV emisiji.

Foto: YouTube screenshot

Glumica je starost dočekala u harmoničnom braku sa Božidarom Savićevićem, a preminula je 8. novembra 2001. godine, nakon čega je sahranjena u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Njen suprug preminuo je početkom januara 2003. godine.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Radmila Savićević

#glumica

'